Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az összeállításról? (ruha). Vagy ajánlanátok valami mást esetleg?! (kéééplent)

Figyelt kérdés

Pár nap múlva megyek bulizni, és most egy elég úgymond igényes helyre megyek.. Nem mintha eddig pútriba jártam volna stb :)))

Hanem ez teljesen más (: ... remélem értitek! És nem nagyon tudom, hogy megfelelő lenne e oda ez az összeállítás??!

[link] egy ilyen felső, csak nincs rajta semmilyen mintha, és az egész rózsaszín!

[link] egy ilyen farmer hatűsú leggings, csak NINCS ennyire kiszakadva!

[link] és egy ehez hasonló cipő

Köszönöm elörre is a válaszokat/tanácsokat (:

2010. aug. 11. 19:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szerintem tökjó ez a szett, de ahogy az egyik kommentelő írta, a fekete hosszú gyöngysor jobb lenne. ehhez valami fekete karkötő is mehet, ha szeretnéd, csini táska, tuti haj és smink. jó bulizást, szép leszel!=)
2010. aug. 11. 20:39
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszii a tanácsot (:

DE csak fehér meg rózsaszín hosszú gyöngysorom van :/ ..

2010. aug. 11. 21:02
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
egy picit k.rvás. de hát te kérdezted
2010. aug. 11. 22:26
 14/21 anonim ***** válasza:

nagyon csini leszel. a nyaklánccal kapcs sztem ne a rózsaszínt vedd fel. nézdd meg a fehér vagy a szívecskés néz ki jobban, sztem mind2vel jó lenne.

uccsóhoz kapcsolódóan annyira szánalmas hogy ha vki divatosan ölötzködik akkor az már rögtön k.rvás. röhely.

2010. aug. 12. 00:01
 15/21 anonim ***** válasza:
*röhej. na ciki vagyok :D
2010. aug. 12. 00:01
 16/21 A kérdező kommentje:

utolsó (:

köszönöööm szépen a tanácsodat ;D megfogadom..

hát tudod, izlések és pofonok :/:D .. inkább nemis nagyon foglalkozom az ilyenekkel (:

2010. aug. 12. 00:15
 17/21 anonim ***** válasza:
64%
huh, hát az a farmer hatású leggings ezzel a felsővel..háát attól függ hány éves vagy. Bár mindegy, mert gáz. Inkább akkor fekete leggingsszel. Vagy 1 hosszabb inggel, de nem passzolnak ezek össze.
2010. aug. 12. 07:56
 18/21 anonim ***** válasza:
szerintem sok egy kicsit.a cipo oke meg a gatya is, de valami kevesbe feltuno felsot kene valassz...mert igy tulcsufolt az egesz.
2010. aug. 12. 10:37
 19/21 anonim ***** válasza:

"egy picit k.rvás. de hát te kérdezted"

Erre csak annyit, hogy ő neki ez a véleménye nem kell azon megsértődni. Egyébként igaza van mert Te kérdezted..

Tehát ilyenkor nem tudom miért háborodik fel mindenki :S

2010. aug. 12. 15:17
 20/21 A kérdező kommentje:

igen én kérdeztem :D

és nem sértődtem meg. lehet,hogy nekem meg pont az nem tetszene ami neki!

azért is írtam, hogy izlések és pofonok ;)

2010. aug. 12. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!