Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha a reversee.hu oldalról...

Ha a reversee.hu oldalról rendelek cipőt körülbelül mennyi a szállítási idő ?

Figyelt kérdés
Ha tudtok még ehez hasonló oldalak leirnátok nekem :)
2020. dec. 1. 17:56
 1/3 anonim válasza:

NE RENDELJEN SENKI ERRŐL AZ OLDALRÓL!

Ócska, túlárazott, kínai cipők, amiket kétszer veszel fel maximum. Az ügyfélszolgálatuk pedig mit is mondjak, a profizmus csúcsa. Ha nem jó a cipő, vagy tönkre megy a lábadon, mert kb kartonból van, fizetheted még visszafelé is a 3500 forintos postát. Napokig hívogatnak, kritikát képtelenek elfogadni, nem lehet velük kommunikálni érdemben. Nem ajánlom senkinek!

2021. márc. 1. 13:53
 2/3 anonim válasza:
Nekem jó volt a méret is meg a cipő is nagyon kényelmes. Már többször rendeltem a pandémia miatt.
2022. jún. 21. 12:55
 3/3 Toth Andrásné válasza:

35.000 ft koltottem az OLCSO KLUMPAK oldalon na az oda is veszett.A fogyastovedelem sem tudott semmit csinalni.

Ezek a Reverse ceg viszont nagyon korektul jarnak el, csak ki kell varni szepen mindent. A vejem a fogyasztovedelemnel dolgozik es azt mondta , hogy sok a bunko ember aki turtelmetlen. itt rendeltem mas papucsokat amik sokkal olcsobbak voltak es meg mindig hordom oket . Ha be megyek Pestre bizony penzbe kerul az uzemanyag, igy ha valaki az ajto eloll viszi el a csomagot es oda hozza azt meg kell fizetni. Komolyan nem dolgoznek emberekkel , sok a bunko, paraszt ahogy a vejem mondja. Minden tiszteletem annak aki ugyet intez. Legyeetek jok.:)

2022. jún. 21. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!