Ha a reversee.hu oldalról rendelek cipőt körülbelül mennyi a szállítási idő ?
NE RENDELJEN SENKI ERRŐL AZ OLDALRÓL!
Ócska, túlárazott, kínai cipők, amiket kétszer veszel fel maximum. Az ügyfélszolgálatuk pedig mit is mondjak, a profizmus csúcsa. Ha nem jó a cipő, vagy tönkre megy a lábadon, mert kb kartonból van, fizetheted még visszafelé is a 3500 forintos postát. Napokig hívogatnak, kritikát képtelenek elfogadni, nem lehet velük kommunikálni érdemben. Nem ajánlom senkinek!
35.000 ft koltottem az OLCSO KLUMPAK oldalon na az oda is veszett.A fogyastovedelem sem tudott semmit csinalni.
Ezek a Reverse ceg viszont nagyon korektul jarnak el, csak ki kell varni szepen mindent. A vejem a fogyasztovedelemnel dolgozik es azt mondta , hogy sok a bunko ember aki turtelmetlen. itt rendeltem mas papucsokat amik sokkal olcsobbak voltak es meg mindig hordom oket . Ha be megyek Pestre bizony penzbe kerul az uzemanyag, igy ha valaki az ajto eloll viszi el a csomagot es oda hozza azt meg kell fizetni. Komolyan nem dolgoznek emberekkel , sok a bunko, paraszt ahogy a vejem mondja. Minden tiszteletem annak aki ugyet intez. Legyeetek jok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!