Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megbízható erről a converse...

Megbízható erről a converse oldalról rendelni szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudom rendeljek-e innen, sztetek megbízható? Valaki rendelt innen?

Nincs kiírva információ a kapcsolatnál.

2020. dec. 1. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi telószám, cím, szerintem hanyagold és, ha converse kell akkor ecipőről, officeshoes-ról és ehezz hasonló más megbizható oldalakról tudsz rendelni.
2020. dec. 1. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Nem azért, de most direkt megnéztem a Playersroom weblapját, konkrétan a rövid szárúaknak már az alapára is olcsóbb/ugyanannyi, és most jó pár le van akciózva 10 ezerre. A hosszú szárúak is kb 2-3 ezerrel kerülnek többe. Ezt a különbözetet (már ha eredetit kapsz egyáltalán - és tényleg gyanús az oldal) bebukhatod a szállításon.
2020. dec. 1. 15:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem és nem.

Az olyan weboldalak aminek a nevében benne van a márka neve, de semmi fizikai valós üzlethez nem köthető, ráadásul .com domainre végződik, ez mind intő jel. Még a cég nevét sem vállalják fel már ha egyáltalán létezik. Ez egy tipikus full kamu gyanús oldal, én hanyagolnám.

2020. dec. 1. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!