Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílusom legyen?

Milyen stílusom legyen?

Figyelt kérdés
Nagyon unalmas ruháim vannak és nem tudom melyik stílus passzolna hozzám. Fiatal vagyok, vállig érő barna hajam van, kicsit sportos vagyok de önbizalom hiányom van. Nagyon sokat segítene ha meg tudnám találni a saját stílusomat.

2020. nov. 28. 18:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Plusz nagyon irigylem az amerikai lányok stílusát de nem tudom hogy Magyarországon melyik boltban lehet hasonló ruhákat találni.
2020. nov. 28. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj ki különböző stílusokat, és amelyik a legjobban tetszik, azt válaszd.
2020. nov. 28. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt várod, hogy random emberek találják ki helyetted, hogy milyen öltözéket részesíts előnyben, akkor soha nem lesz egyéni stílusod.

Hagyj időt magadnak, hogy kitapasztald. Minden bizonnyal nagyon fiatal lehetsz.

Screenshotolj minden képet, ami megtetszik, és abból már kapsz egy képet, hogy milyen színek és fazonok tetszenek neked.

“Amerikai lányok” - konkrétan kiket értesz ez alatt?

Vakon, háttértudás nélkül ne passzírozd be magad egy szűk irányzatba, csak ha ténylegesen azt érzed, hogy minden vonása megvan benned, és nem csak külsőségekre gondolok.

2020. nov. 28. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a második válaszolónak, neked kell eldönteni, hogy melyik stílus tetszik.
2020. nov. 28. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Legyél oversized öltözködésű :)
2020. nov. 28. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az öltözködési stílus az önkifejezés egy formája.

Azt várod hogy egy idegen ember válasszon helyetted?

2020. nov. 29. 01:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

ha esetleg pár fotót küldesz, hogy nagyjából milyen ruháid vannak, akkor lehet tudunk outfit ötleteket adni. Nem muszáj pont a ruháidat lefotózni, csak mondjuk belinkelni hasonlót, de privátban is írhatsz

25/L

De egyébként amiben kényelmesen érzed magad. Úgy értem, olyan ruhákat hordj ami neked önbizalmat ad.

Pl nekem tetszik ha egy nő magas sarkú csizmában, harisnyában és mondjuk rövid ruhában van, de én ilyenben nem érezném jól magam.

Én inkább bakancs, szakadt farmer, egyszerű egyszinű póló/pulcsi párTi vagyok. Plusz míg más nőknek jól áll a válli táska, én azzal sem érzem jól magam, mindig háti táskát hordok.

Vannak színek amiket egyszerűen nem birnék hordani,akármennyire is jól állna, pl a sötétkék. Inkább egyszerű ruhákat választok ami vagány is, kényelmes is és könnyen összepárosítható.

2020. nov. 29. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!