Ilyenkor mi a teendő? (a többi lent)
Az előbb rendeltem 14000ft értékben ruhát blackfriday napok alkalmával, és ugye 12990ft-tól INGYENES a szállítás az oldal szerint. Akkor mi a túróért számolta fel azt a 3000ft szállítási költséget?
17000 valamennyi van a számla végösszegénél, holott ez így nagyon nem fair. Ilyenkor mi a teendő?
Bocsánat, de én nem fogok kiadni a szállításra plusz 3000ft-ot. Szerintem kész rablás..
Kedves kérdező!
Mit tudtál intézni a szállítással kapcsolatban? Én ugyanígy jártam. :/
Kedves 4/4!
Eddig semmit, amikor megláttam, hogy a számlámról levonta a pénzt, azonnal írtam nekik egy e-mailt, de ettől függetlenül ma még telefonálni is fogok.
Ha sikerült intézni valamit, írni fogok ide! :)
Nekem igenis számít, hogy 3000-et egy ruháért adok ki, vagy pusztán a szállítási költségért..
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, azt mondták, hogy hiba lépett fel a rendszerben. Írjak nekik e-mailt ha megkaptam a csomagot, és vissza fogják téríteni a szállítási költséget.
Ha nem egy hivatalos oldal lenne, most kételkednék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!