Ha véletlen 2x rendelek meg egy terméket azt vissza veszik?
Az oldalról rendeltem 2x is, mert a paypal egyik alkalommal sem kért kódot, és így azt hittem, hogy hiba miatt irányított át a főoldalra. Közben a pénzt levonta én pedig mégegyszer végig mentem a vásárláson (nem kapok fizetéskor sms-t). A Pécsi cropp üzletbe kértem így szállításért nem kell fizetnem. Barátnőmnek vettem volna S méretben, viszont én M-es méret vagyok így még csak meg sem tudom tartani mert valószínűleg nem lenne jó rám :/
Tapasztalatok valakinek ezzel kapcsolatban?
Amúgy minden oldal küld visszaigazolást a sikeres rendelésekről, nagyjából rendelés leadása után 7 másodperccel. Valamint az oldalak szerintem 99%-a kiírja, hogy köszönjük a rendelést, küldtünk e-mailt.
Ez nem tűnt fel? :D
Ilyet még nem hallottam, hogy beírod a kártyád adataid, rámész hogy OK, majd minden egyéb üzenet nélkül csak úgy visszarak a főoldalra, mintha semmi sem történt volna. Semmi köszi, semmi sikeres vásárlás, semmi visszaigazoló e-mail...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!