Merjek próba nélkül vásárolni melltartót?
Figyelt kérdés
85/B-s a méretem,sportmelltartóból is push up-ból is és sima melltartóból is.Mindig felpróbáltam a melltartókat,bár eddig azért,mert nagyon lógott a mellem.Viszont most fel lettek varrva,és még rajtam van a kötés.De megyek holnap Pestre és kinéztem az Tezenisben 2 csodaszép gyönyörű melltartót(felénk nincs ilyen üzlet).Merjek venni próba nélkül is?Milyen árban vannak itt a melltartók?(mert ha nem olyan drága és nem jó mégse,akkor nem sajnálnám érte a pénzt)2010. aug. 11. 08:12
1/2 anonim válasza:
Hát ha csak fel lettek varrva és nem nagyobbítva, akkor szerintem maradhatsz ennél a méretnél. Én nem szoktam felpróbálni, ált. kutyafuttában vásárolok.
Érdemes szűkebb felsőben menni és "odapróbálni" a melledhez hogy kb. jó-e. A kötés nem tudom milyen vastag, de ha picit szűknek érzed a melltartót vagy kicsinek, akkor csak a kötés miatt :)
Rem. segítettem.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm:)
2010. aug. 11. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!