Honnan tudnék ilyen ruhákat rendelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok nekem olyan magyar webshopokat ajánlani,ahonnan ilyen ruhákat tudok rendelni?
Kommentben csatolom linket
(Nagyon megtetszett ez a stílus,viszont sehol nem találok ilyen ruhákat.)
2020. nov. 22. 20:37
2/8 anonim válasza:
Túlgondolod. Elég, ha besétálsz egy kínaiba.
3/8 anonim válasza:
Konkrétan itt mire érted? Mármint, ahogy én látom, többnyire ezeken a képeken szimplán pár mérettel nagyobb ruhákat hordanak, ennyi.
Mármint a hármason egy szimpla szürke melegítő van ha jól látom, illetve egy szimpla póló. A négyes se különb.
4/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, de támogatom ezt a stílust :) Szeretem, amikor valaki ilyen laza, vagány, oversized stílusban öltözködik :)
5/8 anonim válasza:
H&M, Nee Yorker ilyesmi boltok tele vannak ilyen pólókkal.
6/8 anonim válasza:
Be mész egy turiba és kb 3 mérettel nagyobb darabokat válogatsz magadnak és tuti el találod ezt a stílust. Vagy ha apád nagy darab fel veszed a melegítőjét és a pólóját
8/8 anonim válasza:
Így van, ezek szimplán oversized cuccok, bármelyik fast fashion boltban tudsz ilyeneket venni. A bershka és a pull&bear kifejezetten ráment erre a vonalra mostanában, onnan tuti hogy tudsz ilyen outfiteket összeállítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!