Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok már ti is húztok...

Lányok már ti is húztok nylonharisnyat nadrág allá?

Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 16:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10!

Azért gondolod,hogy női ruhaként tartják számon mert felvilágosulatlanok az emberek.

Beütöd a googléba akkor meglátod hogy gyártanak már régóta férfi nejlon harisnyát.

Ez egy uniszex darab mint az acélbetétes bakancs...

2020. dec. 10. 11:20
 12/21 anonim ***** válasza:

1!

Akkor vedd fel nyáron 35 fokban, ha nem időjárás függő!

2020. dec. 10. 11:22
 13/21 A kérdező kommentje:
A leg és leg első harisnyát férfiaknak találták fel és csak ők hordták és nemtudom, hogy lett belőle női viselet.
2020. dec. 10. 15:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ez így van!

A nadrágot is férfiak hordták, most meg már ott tartunk, hogy acélbetétes bakancsot is nők hordanak!

Akkor hogy is van ez? Hát úgy hogy pofátlanúl túrkálnak a mi ruhásszekrényünkben, és még közöttünk vannak olyan férfiak akik a harisnyától rettegnek mert ők azt hiszik hogy ez női ruhadarab.

Akkor bakancsot meg nadrágot se vegyenek fel ezek a rettegők... mert az női!

2020. dec. 10. 16:34
 15/21 anonim ***** válasza:
14: Ha egy csaj vesz fel ilyeneket (ld. acélbetétes stb.) akkor az "menő" "vagány". Ha egy pasi pl. magassarkút akkor az b*i. Ez van. A csajok irányítják a világot, nekik szabad mindent.
2020. dec. 10. 16:37
 16/21 anonim ***** válasza:

15.

És miért van ez így? Mert vannak olyan fiúkák mint te!

Számodra a bakancs vagány egy csajon,te ebbe belenyugszol, számomra búzás.

Ez nem vagányság hanem betegség mert haszontalan.

Ellenben a harisnyát hideg ellen vesszük fel.

Az meg túlzás hogy a csajok bármit is irányítanak, a birkákat lehet,de egy iszlamista országban egyelőek a szamárral.

Csak a béna férfiakon lehetnek úrrá mint te aki ezt jóváhagyja.

Én nem fogom!

2020. dec. 10. 21:11
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát engem nem érdekel senki de én nemhagyom magam,hogy csak a nők hordhasák azzokat a kényelmes cucokat ez nem igazság.
2020. dec. 10. 21:20
 18/21 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele kérdező!

De mint látod a 15-ös versenyző és a hozzá hasonló gondolkodású emberek sodorják az egyenjogúsákot a nők részére.

Nem is értem az ilyen embereket miért akarnak maguknak és/vagy férfitársaiknak rosszat, anőknek meg kizárólagosan jót.

2020. dec. 11. 11:10
 19/21 anonim ***** válasza:
A 11-es válasz alapján úgy tűnik, hogy a nylonharisnya már készen áll a férfi nem számára is. Én vettem már fel zártabb szövésű nylonharisnyát térdig érő bermuda alá, amikor egy csajjal elmentem vm ásványkiállításra. Nem volt gáz. A villamoson megnézett egy-két ember, ennyi. De férfiaknál még mindig inkább csak a sportnál elfogadott a nylonharisnya, pedig van egy finom melegítő hatása, ami tavaszi-őszi időszakban pont a méret. És kényelmes is. Kevesebb mint a jéger alsó, de több, mint a semmi.
2020. dec. 16. 21:19
 20/21 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok...Vannak nők akik csak szoknyához vesznek nejlonharisnyát, vannak akik zokni helyett hordják, vagy mert jó nekik az.

Nekem mindig is bejött a nylonharisnya pasiként, gyerekkorom óta jobban szerettem akár télen, akár jó időben, sőt még nyáron is hordtam ha nem volt kánikula, ahogy most is.

Én is hordom rövidnadrághoz is, mint az előttem író, mert egyrészt harisnyapárti vagyok, másrészt jól néz ki.

2021. febr. 11. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!