Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyiért kaphatok ilyen pulcsit?

Mennyiért kaphatok ilyen pulcsit?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnék olyan pulcsit ami belebújós, kapucnis, kenguruzsebes, mandzsettás. a gond csak az, hogy én általában anyagi okokból kínaiban vásárolok. Ami nem zavar, csak egyszerűen soha nem látok ilyet egyik kínaiban sem. Adidas boltokban van ugyan, de nem tudom az mennyibe kerülhet. Nem szoktam ilyen helyen vásárolni.

Képek:

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 10. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
sportbolt
2010. aug. 10. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
ilyenkor ált leárazások vannak, érdemes megnézni a hervisben is... sztem 5-6 ezertől..változó.
2010. aug. 10. 21:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Változó, az ilyen Adidas pulcsik általában tízezer felett vannak. De pl. van a Boráros téren az Adidas Factory Outlet, ott most pénteken lesz 90%-os nap, minden órában egy vagy két terméket 90%-ban adnak. Én így fogtam ki anno 2 20 ezres pulcsit és egy 29 ezres cipőt 2000 illetve 2900 forintért. Szóval neked is ajánlanám.
2010. aug. 10. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
sokba... hervis adidas nike bolt 6tól egészen 20ig
2010. aug. 10. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Players room
2010. aug. 10. 21:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Hát ősztől úgyis Pesten fogok lakni. Majd figyelem az akciókat hátha.

2010. aug. 10. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem nyújorkerből van 3ér.. csak az adidas jel nincs rajta..
2010. aug. 10. 23:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Az tök jó:)

Nem a márka a lényeg nekem, hanem a fazon. Csak kínaiban nem találtam sehol és azért gondoltam, hogy esetleg butikban megnézem.

2010. aug. 11. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!