Hogy rendelnek webahopbol, kiszállítással azok, akiknél ninca mindig otthon valaki?
1. Részmunkaidős vagyok én is, de szerencsére kis létszámú helyen dolgozunk, jóba vagyok mindenkivel, nálam átveszik a munkahelyemen, ha nem vagyok bent. Ha pl gyárban~ értsd sokan, nagy helyen~ dolgozol ez nem opció.
2.A futárok szoktak egyeztetni, nálam volt olyan, hogy amikor végeztem a dolgommal én mentem utána a csomagomért, persze van autóm így könnyen megoldható.
3. Megjegyzés, időintervallum megadása, de ez szerintem függ a futárszolgálattól is.
4. Ismerőshöz, szomszédhoz rendelni akiben megbízol.
5. Ha netán mpl vinné, ők letétbe helyezik a postádon.
A postánál meg tudom adni, melyik postán tegyék le a csomagot, ha nem vagyok otthon. A Dpd futárcégnél pedig bejelölöm, hogy tegyék az ajtóm elé a csomagot. Ez esetben tudomásul kell venni, hogy onnantól, hogy az ajtód elé tették, nem terheli felelősség a futárcéget. Ezzel az opcióval talán kétszer éltem, rendben ment minden. Mondjuk biztonságos környéken lakunk...
De olyan is volt, hogy pick-up pontra irányítottam a csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!