Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi volt a legnehezebben...

Mi volt a legnehezebben járható terep, amit leküzdöttetek magassarkúban?

Figyelt kérdés

2020. nov. 17. 15:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7/10 anonim ma 21:52: Te levennéd a cipőd bármikor is?
2020. nov. 17. 22:48
 12/20 anonim ***** válasza:
11: ha nagyon kényelmetlen, akkor minden további nélkül.
2020. nov. 18. 07:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azért mert november végén történt a dolog és igencsak fázott volna a lábam harisnyában.

Nyáron simán levettem volna.

(4-es vagyok)

2020. nov. 18. 08:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Macskakoves ut, jeges jarda...ebbol bokatorest is osszehoztam😝
2020. nov. 18. 09:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem az ilyen kérdéseket. Miért nem próbálod ki, hogy Te meddig tudsz "elmenni"? Én szoktam próbálgatni a "határaimat". Tudom, hogy pl. murvás úton még simán megyek (nekem is inkább blokk sarkú, mint tűsarkú cipőim vannak), de pl. ez a "gyöngykavics" (vagy minek nevezik) már nem annyira kényelmes. Ugyanígy a havas-jeges járda sem. Egyszer-egyszer kipróbálom. De a cipőtől is függ, meg a konkrét helyzettől is. Meg ez nagyon adottság kérdése is. Barátnőm ugyanolyan cipőben nem tud elmenni ahol én még simán. De jártam már úgy, hogy fáradtabb voltam, és ahol egyiknap simán, másik nap már nehezebben.

Ha meg pasi vagy próbáld ki. Páromnál hülyét kaptam az ilyen kérdéseitől, és egyszer rendeltem neki a neten egy magassarkú bokacsizmát, hasonlót mint nekem van. És elvittem benne kirándulni. Azóta nem mer kérdezni. Hidd el sok pasi titokban kipróbálná, mert kiváncsiak, de nem merik mert félnek, hogy homárnak nézik őket. Pedig egyszer-egyszer lehet. Próbáld ki bátran ne félj. Pár napja találkoztam egy figurával, abszolut nem meleg (teljesen normális heteró, csak haladó), de egy éktalpú cipőben volt. Teljesen természetesen hordta, amikor rákérdeztem, mondta, hogy neki tetszik, mert alacsony, és ez magabiztosságot ad neki. El kéne már ezt a marhaságot felejteni. Aki szeretné próbálja ki.

2020. nov. 18. 09:36
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
A plázától a melegbárig 7.kerben
2020. nov. 18. 23:24
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Éjjel is marha okos dolog levenni a tengerparti kisváros bulinegyedeben, mikor a sötétben üvegszilánkoktol kezdve bármibe belelephetsz.
2020. nov. 19. 08:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer levettem a Deák tér-Astoria környékén buli után. Tartott addig, míg barátnőm rémülten ordított, hogy ne mozduljak. Kb 5-10 centire volt a talpamtól egy tű.

Na azóta kizárt, hogy ilyen helyen mezítláb legyek, pláne sötétben.

2020. nov. 19. 10:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

15/18 anonim tegnap 09:36

Mielőtt bárki úgy gondolná, nem vagyok meleg. De én férfiként kipróbáltam amit 15. írt. Kiváncsiságból. Úgy gondolom 1x 1x kipróbálni nem gáz. Akinek ez nem tetszik "nyaljon sót" ahogy szokták mondani pestiesen. Pont ezek a gondolatok jutottak eszembe, hogy mennyire lehet vele nehéz/kényelmetlen terepen menni. Neten rendeltem, először otthon gyakoroltam, mert elsőre tényleg brutális. Aztán a lépcsőházban, és egy este amikor senki nem látot akkor kimentem és utcán is kipróbáltam (ez jóval Covid előtt volt).

Tapasztalataim: messze nem olyan nehéz mint elsőre gondoltam volna. 3-4 óra után tényleg húzódnak az izmok, meg a lábujjak, mert másként van a súly. Az látszik, hogy nagyon függ a sarok alakjától. A tűsarkút nem merném kipróbálni. De egy ilyen vastag "hasáb" szerű sarkas cipőt próbáltam. Megszokható, és ha kéne akkor képes lennék hordani. És csatlakozom a hivatkozott 15-öshöz bátran próbálja ki aki kiváncsi rá. Másképpen nem fogod megtudni. Én úgy gondolom, hogy egy hasonló pasi a kérdező, de én ki mertem próbálni. És ettől még nem vagoyk b*. Különben is ha a csajok hordhatnak férfi cipőt, inget, nadrágot, akkor fordítva miért nem?

2020. nov. 19. 10:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A fűben sokszor mentem már magassarkúban, egy kis billegést leszámítva magabiztosan. Úgyhogy nem kicsit lepődtem meg, amikor ránézésre hasonló részen mélyen besüllyedt a sarkam, és nem is tudtam kihúzni. Kiderült, hogy a fű alatt ragadós sár van, és akárhogy próbálkoztam, vagy kijött a cipőből a lábam, vagy még mélyebbre merült a sarok. Életemben először kénytelen voltam harisnyában továbbmenni.
2024. ápr. 26. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!