Harmincas sportos lányok, hogyan öltöztök?
Tudom, nem kell a harmadik x- et olyan véresen komolyan venni, de valahogy amióta elmúltam 30, azóta állandóan az jár a fejemben, hogy illenek- e hozzám enyni idősen azok a ruhák amiket eddig hordtam... Mások mit hordanak hétköznapokon? Linkek, képek is jöhetnek.
Amúgy rocker lány voltam /vagyok, de már nem vehetem fel a bakancsomat és a "szakadt" nadrágjaimat, szoknyákat neccharisnyával. "Nőcis" semmiképpen nem vagyok, inkább kényelmes ruhák, sportos, vagány cuccok az én világom... segítene valaki?
sztem vedd fel azt amibe te jól érzed magad bár ez a neccharisnyás dolog..:D
szóval öltözz ugy ahogy eddig is attól még h elmúltál 30 hát ez van halad az idő ne szégyeld önmagad!
Igen, tudom, de pár évvel ezelőttig simán felvettem (jó, főleg koncertekre, bulikra) a neccharisnyát bakanccsal, szoknyával... :D
Köszi a választ, most keresem az új stílusom :-) addig meg úgyis azt hordom ami van: farmerek, trikók, ilyesmik, csak szeretnék vmi stílusosabbat.
Én is harminc múltam, folyton farmert hordok különféle színben és mintázattal, és szoknyát egyátalán nem, csak esetleg alkalomra, akkor is csak hosszút (rém vastag lábaim vannak :)).
Volt egy időszakom, amikor azt gondoltam, olyan kövér vagyok, hogy zsákot kell magamra húznom, de ezen szerencsésen átestem, most a ciciben szűk, de amúgy kényelmes felsőket részesíten előnyben, valami különc kivágással (elég nagyok a melleim, és van egy csini nyakláncom :)).
Színekben is túljutottam a "fekete feketével" korszakon, már bátrabban kísérletezem színekkel. Pár éve folyton őszi/földszíneket hordtam (zöld, khaki, barna, narancs, drapp), és ezeket most is nagyon szeretem, de már begyűrűztek a kék/türkiz színek és a piros/rózsaszín/lila árnyalatok is a ruhatáramba.
Kb. egy éve jöttem rá, hogy úgysincs pasim, nem tetszem senkinek, akkor meg öltözhetek úgy, ahogy nekem jó, mert ha senki nem hajlandó szeretni, akkor magamnak kell magammal együttélni, vagyis elég, ha nekem teszik egy ruha, és akkor felvehetem, nem kell megfelelni senkinek sem.
Azóta havonta egyszer-kétszer szétnézek turkálókban, vagy van egy kedvenc outlet-em, ahol nem néznek leprás kecskének, ha az átlagosnál nagyobb darabot keresek, vagy pasifarmert veszek meg (elárulom, hogy épp olyan, mint a csajfarmer, rengetegen dícsérték már meg, milyen nőies, én meg csak vigyorgok :)), és tök egyedi darabokat keresek a farmerjaimhoz. Abszolút elégedett vagyok a ruháimmal, nem köszönnek vissza az utcán, van stílusom, passzolnak színben, viszonylag csinosak, de nem kihívóak, és nem is drágák. És tök jó táskáim vannak.
Az egyetlen problémám, hgy kisvárosban lakom, és a cipőboltokban, de még a kínaiakban sem lehet 42-es női cipőt kapni, valami középmagasat, amit viselni lehetne, csak tornacipő vagy sportcipő van.
Szóval, a lényeg, hogy neked tetszen. Szerintem egy harmincas nő már ne a kínaiból öltözködjön, mert ott csak tiniholmik vagy hatalmas göncök vannak, és az a tévképzet, hogy az én méretemre minden kicsi (még ha ez igaz is :)).
Egyedi holmik kellenek, szerintem a kötött felsők, egyszínű vagy geometriai mintás pamutpulcsik/pólók, érdekes szabású, egy-egy csinosabb testrészt kidomborító holmik valami olyan színben, amit szívesen hordasz, nagyon klasszak és stílusosak lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!