Valaki elmondaná, hogy mit éreznek azok a tinik akik 13-14 évesen ebben a hidegben ESTE sötétségben egy szál topban mászkálnak?
Miért nem öltöznek fel rendesen?
Nem félnek hogy megfáznak?
Szerintem fejlődő szervezetként a vodkanarancs kivàló belső fűtést ad nekik.
Ettől függetlenül az a véleményem, hogy jóval több kalóriàt visznek be, mint amennyire érdemben szükségük lenne.
Én is voltam ilyen kis hülye. Hálistennek nem lett semmi baj, de utólag nézve nagyon ostoba voltam.
Ez a megfelelési kényszer magad fokon...
Ja és de, fáztam, nagyon :D
Nyugodtan utánanézhet akit érdekel, hogy a gyerekek és a tinik még hamarabb meghülnek, mint az egészséges fiatal felnőttek. Ennek az oka, hogy a tinik és a gyerekek testtömege alacsonyabb a testfelülethez képest, mint a felnőtteknek.
Tehát még ez sem igaz, hogy ők nem fáznak, vagy védettebbek lennének a hideggel szemben.
Ennek a fel nem öltözésnek pusztán divatozás az oka, mert ők úgy gondolják csinosabbak így.
Azt érzik, hogy jó úton járnak a strihhelés irányába.
Szoktatják magukat a téli “üzemhez”...
18-as
Miért, szerinted nem jogos a kérdés? Nem azt kérdezte, hogy ronda-e vagy nem - bár szerintem a gyk-n arról is nyugodtan nyitható vita - hanem az egy szál ruha kontra 7 fokos levegő fizikai viszonyát. Ez nem fikázás kérdése, 7 fokban nem elég 1 db top.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!