Inkabb sok, de olcso(bb) ruhatok/cipotok/kiegeszitotok van, vagy kevesebb, de azok dragak, minosegiek? Miert?
Figyelt kérdés
En eddig a mennyisegre mentem inkabb, mindenbol tobb szin stb, most viszont ruhatar cserenel vagyok, es csak markasakat veszek. Tovabb tartanak majd szerintem, kenyelmesebbek, es jobban tetszenek, jobban neznek ki szerintem.2020. nov. 11. 20:06
1/11 anonim 

válasza:

Kevés és az is olcsó ratyi. Amúgy is itthonról melózok.
2/11 A kérdező kommentje:
😅Koszi az oszinteseget!
2020. nov. 11. 20:16
3/11 anonim 

válasza:

Kevés,sose volt sok.Régebben a piacos is jobb minőségi volt,olcsón,de akkor is volt drága ruhám ugyan olyan jó minőségben.Jó pár éve márkásat veszek,a cipőim bőr cipők,amik évekig bírják.Felsőkért 10000-et,nadrágokért 14000-et adok ki.Az ennél drágább kategóriás ruhákat már nem engedhetem meg,de amik vannak azok kivétel nélkül évekig bírják.
5/11 anonim 

válasza:

Én csak márkás ruhákat hordok, nyilván ez relatív de nagy ruhatáram van. A legtöbb ruhámon nem is látszik meg, hogy van ami már több éves. A minőségi határozottan tovább bírja.
7/11 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek, 4-es veletlen felig hasznosra ertekeltelek, mindenkinek jot akartam nyomni pedig. Bocsi
2020. nov. 11. 23:06
8/11 anonim 

válasza:

Viszonylag sok ruhám van (persze kérdés hogy mihez képest, anyámnak minimum 3x ennyi van). Vásárláskor nem márkát, hanem a ruha anyagát, szabásást, színét nézem és hogy mennyire lehet tartós. Mondjuk én folyamatosan kapok ismerősöktől is, mert pont az a méret vagyok akire jók a kinőtt ruháik. Ha ezeket nem számítanánk, akkor elég kicsi lenne a ruhatáram.
9/11 anonim 

válasza:

Nagyon sok ruhám van (több is, mint kellene őszintén szólva), mert nagyon szeretek öltözködni, számomra az önkifejezés egyik legfontosabb módja.
A minőségük eltérő, sima pólóknál, felsőknél nem nagyon szokott érdekelni a minőség, mert úgyis annyi van belőlük, hogy egyiket sem hordom agyon. Nadrágoknál szintén és úgy minden más alapdarabnál is.
Viszont kabátból, cipőből, táskából és ékszerekből csak márkás, megbízható minőséget veszek, mert az hosszútávon még olcsóbb is, mint mindig újat venni, mert az olcsó(bb) tönkremegy.
24/L
10/11 anonim 

válasza:

Sajnos csak olcsóbb ruhákra van pénzünk. Nem sok van most..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!