Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire ciki, hogyha férfi...

Mennyire ciki, hogyha férfi létemre sportmelltartót akarok hordani?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondoltam:

[link]

2020. nov. 10. 12:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A nők alsó hangon fele , eleve azért hord csak melltartót, hogy nehogy átsejljen a mellbimbója, mert akkor elviszi őket a bimbikommandó és polgárháborús viszonyok lesznek. Mellbimbód neked is van, tehát ennyi erővel hordhatsz is nyugodtan.
2020. nov. 11. 10:19
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

Bezzeg a sok nő aki férfi ruhát hord valamilyen mondvacsinált magyarázattal az teljesen rendben van.

Azoknál a kérdéseknél már csendben van az itt sértő kommentet megosztó...

2020. nov. 11. 14:09
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

12es! Annak megvan az oka. De mivel a kérdező nem volt hajlandó megmagyarázni, hogy mégis minek hordana ilyet, ezért persze, hogy betaláljuk, mert nem értjük. Itt is csak elmondtam a véleményem, ahogy ezt az általad említett női változatban is megtenném. Csak mivel ezzel a kérdéssel találkoztam, ezért erre fogok válaszolni.

Amúgy meg.. Szerinted ez esztétikus? Vagy esetleg te is ilyet hordasz? Tetszik? Mert mi csak azt mondtuk el, hogy nekünk nem. Had legyen már saját véleményünk!

2020. nov. 11. 14:21
 14/15 anonim ***** válasza:
40%

13!

Példa: városban mondjuk iskolában kislányokon vajon miért van férfi acélbetétes bakancs?

Egy munkavédelmi bakancsnak ilyen helyeken mi a funkciója?

2020. nov. 11. 14:29
 15/15 anonim ***** válasza:
61%

Sok magyarázata lehet. Egy kislány lázad.

Vagy éppen a társasága csak fiúkból áll, ők pedig ilyet hordanak és így akar beilleszkedni.

Vagy az is lehet, hogy rockernek képzeli magát.

Vagy keménynek akarja magát tetteni, mert mindenki bántja, piszkálja, és ezzel hátha megfélemlíti őket.

Ezer féle magyarázata van. És én azt is megértem, ha ez a pali ilyet akar hordani, de akkor mondja már el, hogy miért, mert tényleg nem tudom. De attól függetlenül a vélemyénem még mindig tartom, nekem nem tetszik.

2020. nov. 11. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!