Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a kedvenc ruhadarabod?

Mi a kedvenc ruhadarabod?

Figyelt kérdés
Mármint pl. egy kék top fehér csillagokkal, vagy a pulcsim, meg ilyenek. Ha van link, az is jöhet:) és csak olyat, ami tényeg megvan
2010. aug. 10. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Elnézést a hosszú linkért, de a Google átállt valami szar módba. Amúgy pedig a jobb oldali cipő+nadrág. És igen, tényleg van.

2010. aug. 10. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
egy szaggatott hosszú Retros farmer.(ŁŁ)
2010. aug. 10. 11:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Két top rá egy ing kigombolva,egy halászgatya egy papucs vagy converse tornacipő:)
2010. aug. 10. 12:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Van vagy 30 kis nyári egyberuhám, azokat imádom. Közülük az a kedvencem, ami most van rajtam. Lenge anyag, mégis csinos, van benne lila, sárga, fekete, piros, sok-sok minta. Mintha rajtam se lenne. :)
2010. aug. 10. 12:34
 5/9 anonim ***** válasza:

A farmer leggingsem (jeggings:D), ami kb így néz ki: [link]

csak felül gumis az enyém, és nem kékes, hanem inkább szürke színe van.

2010. aug. 10. 12:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Van egy rövidujjú felsőm, ami királykék, fekete szegés van a nyakkivágánál, alul meg egy fehér és egy fekete csík. Azért szeretem, mert nem egyszínű, de mégis könnyebben tudok hozzá kiegészítőket választani, mint azokhoz, amik mintásak.

Illetve a két Tescós gumis csőnadrágom (egy közép farmerkék meg egy szürkés) :).

2010. aug. 10. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:

14:36 vagyok...

lefelejtettem az egyik egyberuhámat, amit imádok :). A fazonja kb. olyan, mint Audrey Hepburn kis feketéjéé, csak a színe bézs, és alul ilyen fakított/halványított búzavirágos díszítés van rajta.

2010. aug. 10. 14:37
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2010. aug. 10. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:
egy bronzszínű zipzáras kis kabátka :D (vagy inkább pulóver? *-) igazából pulcsi helyett hordom. deréknál szűkített fazon, és a nyakán össze lehet gombolni. linket nem tudok mutatni mert sehol nem láttam még ilyet ezért örülök hogy az utolsó leárazott darab pont a méretem volt
2010. dec. 19. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!