Szerinted jól néz ki ez az Armani dzseki? Armani minta logóval van ellátva az egesz dzseki elől és hátul egyaránt.
Figyelt kérdés
7E191902 B82F 4280 8B91 D44F46769F022020. nov. 9. 10:06
11/19 anonim válasza:
Borzalmas. Úgy néz ki mint egy kukás zsák.
12/19 A kérdező kommentje:
Nem értesz a divathoz kedes út...:) lol
Már meg vettem :)
2020. nov. 9. 16:43
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 👍
Élőben sokkal jobb :)
2020. nov. 9. 16:44
14/19 anonim válasza:
Szóval ha valakinek nem tetszik, akkor irigy, féltékeny és nincs ízlése. LOL :D
Amúgy ritka ocsmány, de ha téged nem érdekel, hogy mások mit gondolnak, akkor minek kérdezel, te csicskagyász?
15/19 anonim válasza:
Egyébként valószínűleg troll a kérdező. Ne etessük.
16/19 A kérdező kommentje:
Troll??!!
Woowww likeee wowwww..:)
2020. nov. 9. 20:40
17/19 anonim válasza:
Ritka rusnya egy kabát. És nem vagyok "féltékeny" (nem ezt jelenti a szó, te az irigy kifejezést kerested). Ezer éve a romák viselik leginkább az ilyen leghíresebb márkák logóit, eléggé le vannak már itthon járatva emiatt.
18/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ha neked igen vedd meg és hordjad. Ilyen egyszerű.
19/19 anonim válasza:
hát én elég ruha b*zi vagyok, nem sajnálom a pénzt ruhára, de a dzseki kukába való :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!