Mit tegyek hogy az emberek ne nézzenek fiatalabbnak mint amennyi vagyok meg a férfiak sem?
Talán öltözködjek merészebben vagy erősebben sminkeljem magam? Vagy viselkedjek máshogy? És mit tegyek hogy tetszek a pasiknak?
Valami tanács?
Hordj fekete nadragkosztumot. Feher/vilagoskek/szurke selyem bluzzal. Lapossarku cipo. Valami mokaszin vagy fekete bakancs.(most divat.)
Smink: fekete szemhelytus,fekete szemsiral ,zsiros arckrem vastagon ,alapozo vastagon. Piros,voros ruzs. Ezek nagyon oregitenek.
Testszinu mukorom.
Ha nem eleg,akkor:
Esetleg meg johet egy olasz fekete keretes szemuveg,ami jol all.
Konty,ami jol all.
Aktataska.
Minden kiegeszito fekete. Semmi gyerekes kulcstarto vagy notesz stb.
Komoly telefontok,penztarca.
#15-ös: Köszönöm szepen a válászt (és masokét is).
Kicsit módosítva: nadrágkosztüm helyett inkább nadrágot vagy feszülős nadrágot hordanék,a selyem blúzban tetszik a fehér de a többi két szín nem,lapossarkú helyett inkább telitalpút hordok,acsizmát jobban szeretem de a színek tetszenek.
A szemehez azok tetszenek amit leírtál de tanácsot kérnék hogy szerinted és mások szerint milyen színű szempillaspiral/szemhejtus/szemhejfestek illene a zöld színű szememhez?
Mármint zsíros bòrre való arckrémre gondolsz? Ezeket miért vastagon,nem látszik meg?
Műkörömből jobban szeretem ami nem testszínű.
A szemüveg oké,csak eléggé drága.
Kontyot most próbálgatok.
Aktatáska minek?
Nem szeretem annyira a feketét,inkább hordanék változatos színben.
Azok is pénzbe kerülnek és az egésszel az a bajom,hogy mind így összesen sokba kerülne nekem. Mindenképp változtatnék csak nem ilyen sokat és nem így egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!