Miért gáz, ha egy férfi ilyen kis táskát hord?
A hülye másnaposok film után a sok gyökér elkezdte homártasizni ezeket a táskákat. Hova az anyjába rakja az ember a sok cuccot? Nőknek könnyű a hatalmas táskájukba pakolni, férfiaknak is kb majdnem ugyan annyi alapvető dolguk van: lakáskulcs, kocsikulcs, pénztárca, bazi nagy telefon, fülhallgató, napszemüveg esetleg nyáron, egyéb dolgok. Télen még ok, berakom a kabát hatalmas zsebébe.
Ilyenekre gondolok:
Nem tudtad,hogy ma már férfinek születni is gáz és homárság?
Az lenne a gyógyír ha kihalna a férfi és akkor megkérdeznénk,hogy hogyan is tovább?
Kis fhasszopó búzázóktól...!
Nem értem az érvelést... Egy férfinak mennyi olyan dolga van, amit magával kell hordani mindenhova? Ismétlem, MINDENHOVA.
Lakáskulcs --> Kocsiban hagyom. Nem kell magammal hordani. Minek?
Kocsikulcs --> Jobb zseb
Pénztárca --> Jobb zseb
Telefon --> Bal zseb
Fülhallgató --> Ez se kell mindenhova... Amúgy beraknám a bal zsebembe telefon mellé.
Napszemüveg --> Tokban fogom a kezemben. Elbírom.
Ennyi. Ezekhez nem kell amúgy táska. Úgyhogy ez a "hova pakoljak" ez egy nagyon szar duma.
Mást meg mit hordasz még magaddal? Én nagyjából 10 éve járok így. Minden más ezen felül hót felesleges. Ha meg valami kell, berakom a kocsiba.
16!
Lakáskulcs kocsiban?
Sok eszed van..
Ha egy suttyó felnyomja a kocsid, megtalálja a kulcsot, a rendszám alapján meglehet találni a tulaj címét.
És már szabad az út.
Talán ezért mondják mindég hogy kocsiban semmilyen értéket nem hagyunk.
#18.
Ne egy 25 éves Swiftet képzelj el :D... Nem olyan könnyű azért felnyomkodni meg elvinni a 10 évnél fiatalabb kocsikat. Pláne ha elektromos kulcsa van. Jó tudom... Bekúrod az ablakot. Igen.
Éjszaka otthon áll a kertben, kulcs a házban. Munkahelyemen kamerázott parkolóban parkolok a cégnél, ahol dolgozom. Fényes nappal meg azért viszonylag ritka, hogy csak úgy felpattintanak autókat az utcán, ahol hömpölyög a tömeg, vagy tudomisén egy bevásárlóközpont parkolójában. 99%-ban olyan helyen parkolok, ahol épeszű embernek eszébe nem jutna ilyen kis akció.
Ja, és nincs ráírva a kocsimra, hogy néha lakáskulcs van benne... Nincs ráírva a kulcsra, hogy az egy lakáskulcs.
Akik meg ilyen szarháziak, hogy autókat pattintgatnak fel, szerinted rendszám alapján kideríti, hogy hol lakok? Az ilyenek olvasni se tudnak. Persze... Mer majd azt csak úgy kiadják akárkinek, aki besétál, hogy milyen kinek a nevén van egy rendszám, és az illető hol lakik...
Manapság nem annyira divat már ez a kocsi felnyomkodás... Gyakorlatilag nem tudsz mit elvinni belőle. Rádiót se kapod ki egy gombbal, mint 1990-ben... Mit lopsz ki belőle? A palackos vizet? Vagy a használati útmutatót a kesztyűtartóból?
Szóval ne aggódj miattam. Köszi :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!