Már régóta úszok, és ugye azt fecskében szokás. Viszont én vékony alkatú vagyok, ezért csak a kisebb fecskék jók rám, azokat viszont elnyomja elöl a péniszem, és belátni oldalt a heréimhez. Van más is hasonló helyzetben? Tud valaki megoldást? Jöhet privátban is, ha valakinek van kérdése, vagy tapasztalata.
8as értsd már meg hogy csak azt hordhat az oktatás miatt :D
2020. nov. 4. 00:48
12/35 anonim válasza:
nagyon elcseszett lehetsz ha ezzel a kérdéssel akarsz ismerkedni :D
2020. nov. 4. 00:56
13/35 anonim válasza:
Hát nem tudom... Én is járok oktatásra, de nincs meghatározva, milyen gatyában ússzunk. A vizilabdás csapat tagjainak meccsen igen, de edzésem még ők is felvesznek mindenfélét.
2020. nov. 4. 05:18
14/35 anonim válasza:
Kerj nagyobb meretet vagy vegyel ala olyan fecsket ami eltakarja a hered
2020. nov. 4. 09:08
15/35 anonim válasza:
időnként nekem is kilátszódik egy kicsit a széle, de ahhoz, hogy ez másnak feltűnjön, az illetőnek megfelelő szögben állva, elég közelről kell stírölnie a zacskó környékét. biztos, nem spilázod túl a dolgot?
amúgy nekem pont ellentétes a tapasztalatom, inkább az eredeti méretemnél nagyobb fecskék esetén hajlamos kilátszódni, mert nem szorul annyira a testemhez a gumi, könnyebben eláll.
2020. nov. 4. 10:27
16/35 anonim válasza:
Nekem kimondott fecske úszó gatyám van ami nyúllik és oldalt gumirozott pont hogy ne lássanak be. (Ezt mondjuk ajánlanám a térdig érő bő rövidgatyás rettegő hiú kisfiúknak is , hogy ne kelljen nagykabátba vízbe menni mert elég nevetségesen néznek ki).
Vagy ha takargatni akarsz és egyben kényelmetlenkedni akkor ott van a szabadidő rövidgatya amit egyesek a strandon a vízben használnak.
2020. nov. 4. 13:42
17/35 anonim válasza:
9!
Hidd el sokan képzelik ezt.
Azokat mind térdig érő bő zsákokban látod a vízben.
2020. nov. 4. 13:44
18/35 anonim válasza:
Ajaj ennyire ne legyél azért döntésképtelen, ha kicsi rád akkor egyértelmű nagyobb kell. Egyébként kérdezd meg, hogy nem lehetne e nadrágban úszni nem feltétlen ragaszkodik mindenki a fecskéhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!