Szerintetek is nagyon keves Magyarorszagon az elegans ember?
Azért tegyük hozzá, hogy bármennyire lehetünk elegánsak szexiség nélkül (pl. midi szoknya) mindig lesz egy csöves aki kurvának fog nevezni, vagy néhány kétkezi munkás, aki utánad fütyül. Nem is beszélve a romákról, akik ilyenkor kezdik a "gyere a farkamra csaje" dumát, holott sok öltözék vagy akár egy vörös rúzs (ami szerintem megfelelő kombinációval elegáns és nem kurvás) nem hordoz magába semmi szexualitást.
Nekem igenis meghatározza az öltözködési stílusomat az, hogy milyen férfiak vannak manapság. És én képes vagyok egy hosszú nap után amikor elegáns-csinosan öltöztem mondjuk munkahelyi megbeszélésre, hazaérés után átöltözni valami sokkal lazább és tróger típusú tréningbe azért, hogy lemenjek a boltba. Nem mintha nem tudnám még 5-10-15 percig hordani azt, amiben jól érzem magam de csinos, csak egyszerűen mindig lesz egy perverz kanos, aki be akar szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!