Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meghoznád az áldozatot a...

Meghoznád az áldozatot a környezetért, hogy évente csak egy pár új cipőt vegyél?

Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 13:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
16%
Igen, mindkettőt meg kell oldani, azért kell felhozni a másikat is ha az egyikről szó van, mivel ezek elég erősen összefüggnek.
2020. nov. 3. 11:05
 22/28 A kérdező kommentje:

A túlnépesedés és a túlfogyasztás egyáltalán nem ugyanaz.

Gyerekek nélkül összeomlik a társadalom, új cipő nélkül nem.

2020. nov. 4. 09:52
 23/28 anonim ***** válasza:
50%

Sok ember -> sok fogyasztás

Kevesebb ember -> kevesebb fogyasztás

Nem olyan bonyolult összefüggés

2020. nov. 4. 13:50
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül. Vajon 100 őserdei fűszoknyás bennszülött fogyaszt többet, vagy 20 középosztálybeli amerikai?

(Szerintem mindkettő probléma, van is összefüggés, de nem elég az egyiket megoldani szvsz.)

2020. nov. 4. 13:53
 25/28 anonim ***** válasza:
67%
Én gyűlölöm a halmozást, a pazarlást, többévente veszek csak cipőt, évi max 2x ruhát amikor kell, és gyereket se akarok, és ezek közül egyiket se környezetvédelmi szempontból. Az csak egy bónusz, de nem szempont egyáltalán.
2020. nov. 4. 13:56
 26/28 anonim ***** válasza:
76%
Ez nyilvánvalóan így van, a bennszülöttek pl nem fogyasztanak sokat, de nem is tudnak fogamzásgátlásra költeni, tehát őket hiába ösztönzöd arra, hogy kevesebbet szüljenek.
2020. nov. 4. 13:56
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Évekig elhordom a cipőimet,akkor veszek,ha kell.Az éven nem vettem,de szerintem leárazásokkor veszek egy lapos talpú bőr csizmát.
2020. nov. 4. 14:02
 28/28 anonim ***** válasza:
74%

szerintem a többség, aki évente csak egy cipőt vesz, legtöbbjüknek a környezetvédelem az egyik legutolsó helyen van.

inkább anyagi okok vagy a divat iránt érdeklődés hiánya a fő okok.

2020. nov. 5. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!