Csajok, ha választani kellene melyik pizsit választanátok?
Ilyen rövid selyem szatén hálóing:
vagy szintén ilyen anyagból klasszikus szabású pizsama:
Barátnőmet szeretném meglepni, de férfi szemmel mindkettő típus bejön.
A szatén szép anyag de rohadt kényelmetlen. Feltölti a hajam, meleg, stb. Igazi selyem meg rohadt drága :D
De ha csak a fazont nézem, nyáron az első, télen a második :)
Pirosba és feketébe vettem ezt a hálóinget a barátnőmnek ajándékba,valamint,halvány kékbe rövid nacis toppot pizsama.
Kinából wishről 2 köntöst (az csak olyan próba szerencse)
Azok sem rosszak.(anyaguk vékonyabb )
Meg 1 rövid ujjú blúzt, amolyan csinibb női inget.
Mind szatén, és ugy látom szereti.
Szexhez meg csak ha melegebb van elviseli magán :)
Szerintem nagyon csinos viselet.
+ha 1 lány nem csak tuskó az ágyban akkor arra is ad, hogy a párjának mi tetszik.
(Ez oda-vissza játszik).
De rá erőltetni nem túl jó dolog,senkire sem.
Feszült lesz tőle az illető és rossz kedvű.
Viszont egy ilyen csinibe öltözött lány feldobja az estét,végül úgy is le kerül róla :)
Utolsó ebben sajnos nem értek egyet, vagyis pontosabb, hogy ebben a formában nem.
Nem gondolom, hogy egy lány attól lesz tuskó, hogy az ágyban alváshoz nem jól van felöltözve, nekem legalábbis biztos nem kelllene olyan, aki rossz szemmel nézne, hogy pl. Télen melegitoben alszok, nyáron pólóban és elvárná azt, hogy éjjel aminek a pihenésről kellene szólnia feszengjek csak mert tetszeni akarok.
Ki öltözők egy randija, ha megyünk valahova, utcán csinos vagyok de otthon már A kényelem a lényeg úgy gondolom pláne nem vagyok hajlandó alváshoz is puccba vágni magam.
Valahogy pasik mindig jobban tudják mit vegyen fel párjuk :P
Nekem mindkettőből van, ilyen fényesebb hálóing és pizsama is, szoktam hordani is őket ha olyan kedvem van. Nekem kényelmesek, olyan királylányos érzés, nem egy hétköznapi viselet az biztos, én sem annak használom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!