Szép lábú férfiak ősszel és télen hogyan hangsúlyozhatják az öltözködéssel ezt az előnyös adottságukat?
Figyelt kérdés
Nyáron könnyű, mert ott vannak a rövidnadrágok, a sortok, de amikor beköszönt a hosszúnadrágos időszak, akkor is jó lenne megmutatni, hogy nagyon formás futóművekkel rendelkezem.2020. nov. 2. 09:46
1/21 anonim válasza:
Szerintem ezt a homo kategóriába kellett volna.
3/21 anonim válasza:
Attól függ, ki kérdezi: férfi vagy nő?
4/21 anonim válasza:
"nagyon formás futóművekkel rendelkezem."
Ezt egy önimádó buza írja,akinek lábfétise van (saját)
5/21 anonim válasza:
Mindenkinek más tetszik, de valahogy soha nem néztem meg egy férfi lábat mennyire szép vagy nem, fel sem tűnik.
6/21 anonim válasza:
Látom megjelentek a betegek is...
Én mindég super skinny farmert viselek, így látszik a munkám gyümölcse.
F.
7/21 anonim válasza:
És a super skinny farmerodban mész a Magnum szaunába is?
8/21 anonim válasza:
félig-meddig szűkebbfajta farmerrel lehet (de ott nem tudni, valójában formás-e a lábad, vagy csak csirke). a super skinny farmer szerintem kb. senkinek nem áll jól.
ez van, a mi éghajlatunkon az év 12 hónapjából 8-9 nem igazán kedvező a testi előnyök hangsúlyozásához.
10/21 anonim válasza:
Úgy, hogy ilyenkor is rövidgatyát hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!