Hol találnék kisméretű csizmát?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most a kis lábú sorstársaimhoz szólnék, csajok! :)
35-s csizmát keresek jelenleg, de sajnos még eddig sehol sem találtam megfelelő méretben. Nagyon nagyon megköszönném, hogyha ajánlanátok nekem olyan oldalakat, ahol tudnék 35-s méretben csizmát venni. Leginkább fekete és hosszúszárú érdekelne!
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
(CCC, Deichmann, eCipő kilőve, sajnos ott nincs méretben)
2020. nov. 1. 10:53
1/6 A kérdező kommentje:
És természetesen megbízható oldalt keresek! :)
2020. nov. 1. 10:55
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Nekem 35-36-os a lábam és mindig találok a CCCben cipőt, sportcipőt, szandált, bakancsot, magassarkút is!
4/6 anonim válasza:
Én a Cin Cin Amicaban is szoktam még találni 35-36-os cipőket.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Igen, természetesen van méret, azt lehagytam, hogy sajnos nem minden fazonút bír a lábam, mert a lábfejemmel problémák vannak, ezért szerettem volna több oldalt is átnézni, hátha találok méretnek és fazonnak megfelelőt!
Még egyszer köszönöm! Rajta tartom a szememet az oldalakon! :)
2020. nov. 2. 12:11
6/6 anonim válasza:
Én tavaly télen vettem a Tamarisban. Kívül-belül bőr, egyszerű, elegáns, meleg. Bár elég magas a sarka (8 cm), de vastagabb, nem tudom, mennyire szereted a magassarkúakat. Mindenesetre magát a Tamarist ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!