Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Érdekelne milyen márkájú...

Balázs98765432100123 kérdése:

Érdekelne milyen márkájú ruhák vannak a Hádában?!

Figyelt kérdés
Azt hallom, hogy sok a Nike, Adidas, Puma es további nagy márkák. Elszeretnék menni mert nyitott a környéken egy új, de felakarok készülni, valamint azt kérdezném milyen a minőség?

2020. okt. 29. 22:21
 1/3 anonim válasza:
100%
Ez mind változó, sok mindentől függ. Ha jókat szeretnél kifogni érdemes aznap menni mikor az árukat cserélik, lehetőleg minél korábban sokan már nyitás előtt ott állnak.
2020. okt. 29. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Altalaban nehez kifogni olyan darabokat amirol nem lehet megmondani egybol hogy full gagyi, marmint kinezetre. Vannak markasabb cuccok, de azert a legtobb egy ilyen New Yorker, vagy ha maikd van, H&M minoseg. Kinezetre is vegig megyek egy soron es kb a 80%-a nevetseges kinezetu, soha nem vennem fel. :D

De! Ha szentelsz ra idot hogy egyesevel vegig nezz mindent akkor mindig talalni valami jo allapotban levo divatos cuccot is. Ugy kb egy orat el kell ott tolteni minimum. De egye en a noi ruhatarat ismerem, pasi cucc sokkal kevesebb van.

2020. okt. 29. 22:53
 3/3 Metionin ***** válasza:
100%
Rengeteg Atmosphere ruhát túrtam onnan de szoktam látni sok New Look, Pimkie, meg hasonlókat is az itt is kapható Nike meg hasonlók mellett. Van pár olyan H&M cuccom is Hádából, amiknek a magyar üzletekben nyomát sem láttam. Nagyon ritkán kifogok darkos márkákat is, több Spiral, Living dead souls ruhát meg Martens bakancsokat is láttam már.
2020. okt. 30. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!