Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen ez a kabát ?

Szerintetek milyen ez a kabát ?

Figyelt kérdés
Már régebb óta keresek ehhez hasonló szőrös kabátot de eddig meg nem találtam. 20/f

2020. okt. 29. 10:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Akár “nem rossz” kategória is lehetne, de az enyhe A vonala miatt nem kifejezetten mondanám férfiasnak.

De ha neked tényleg tetszik, ne hagyd magad lebeszélni.

2020. okt. 29. 11:45
 12/25 anonim ***** válasza:
Először megnéztem a kabátot, az arcot nem is, csak láttam, hogy hosszabb a modell haja, így én is azt hittem női. Olvastam a kommenteket és mondom "mi van?" Utána láttam, hogy ez egy férfi kabát akar lenni.:D:D Tipikus az a kabát, amit valaki vagy zsigerből utál vagy imád. Ha te tudsz azonosulni vele és beleillik a stílusodba viseld bátran, fázni biztos nem fogsz benne.:D
2020. okt. 29. 11:58
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem rusnya, de ha neked tetszik az a lényeg.
2020. okt. 29. 12:08
 14/25 anonim ***** válasza:
79%
Nekem sem tetszik és nem is tűnik praktikusnak. Télre szerintem hideg lesz, átmeneti időben elmegy. Lehetséges, hogy rajtad jól áll, de mivel még a modell is furán néz ki benne, így én online biztos nem merném megrendelni :D egy ilyen kabát azoknak való, akiknek van mellette még 30 másik és az évben 2x felveszik ezt is, mert éppen ilyen kedvük van. Mindennapi, átlagos használatra szerintem nem való.
2020. okt. 29. 13:17
 15/25 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon ocsmány olyan mintha kibeleztél volna egy birkát és magadra húztad volna
2020. okt. 29. 14:09
 16/25 anonim ***** válasza:
67%
Borzalmas
2020. okt. 29. 14:09
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolj, hogy a benzin gőzös piszkos városban hogy koszolódik, és hogy mosod. Nem praktikus. Ha Neked tetszik én tiszteletben tartom.
2020. okt. 29. 17:49
 18/25 A kérdező kommentje:
17-es én attól nem aggódók :D Balaton melletti kis város mellett lakom és szerencsére a város sem olyan koszos
2020. okt. 30. 10:20
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem tetszik.
2020. nov. 2. 22:18
 20/25 anonim ***** válasza:
szerintem egyedi, biztos nem sok mindenkin fogsz ilyent látni, viszont azzal számolj, hogy sokan furcsán fognak rád nézni vagy kinevetni amiatt. de a lényeg , h neked tetsszen. nekem is van pár olyan darabom, ami miatt haverjaim csesztettek, de épp nem érdekel :DDDD 19 f
2020. nov. 5. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!