Szerintetek milyen ez a kabát ?
Figyelt kérdés
Már régebb óta keresek ehhez hasonló szőrös kabátot de eddig meg nem találtam. 20/f2020. okt. 29. 10:58
11/25 anonim válasza:
Akár “nem rossz” kategória is lehetne, de az enyhe A vonala miatt nem kifejezetten mondanám férfiasnak.
De ha neked tényleg tetszik, ne hagyd magad lebeszélni.
12/25 anonim válasza:
Először megnéztem a kabátot, az arcot nem is, csak láttam, hogy hosszabb a modell haja, így én is azt hittem női. Olvastam a kommenteket és mondom "mi van?" Utána láttam, hogy ez egy férfi kabát akar lenni.:D:D Tipikus az a kabát, amit valaki vagy zsigerből utál vagy imád. Ha te tudsz azonosulni vele és beleillik a stílusodba viseld bátran, fázni biztos nem fogsz benne.:D
13/25 anonim válasza:
Szerintem rusnya, de ha neked tetszik az a lényeg.
14/25 anonim válasza:
Nekem sem tetszik és nem is tűnik praktikusnak. Télre szerintem hideg lesz, átmeneti időben elmegy. Lehetséges, hogy rajtad jól áll, de mivel még a modell is furán néz ki benne, így én online biztos nem merném megrendelni :D egy ilyen kabát azoknak való, akiknek van mellette még 30 másik és az évben 2x felveszik ezt is, mert éppen ilyen kedvük van. Mindennapi, átlagos használatra szerintem nem való.
15/25 anonim válasza:
Nagyon ocsmány olyan mintha kibeleztél volna egy birkát és magadra húztad volna
17/25 anonim válasza:
Arra gondolj, hogy a benzin gőzös piszkos városban hogy koszolódik, és hogy mosod. Nem praktikus. Ha Neked tetszik én tiszteletben tartom.
18/25 A kérdező kommentje:
17-es én attól nem aggódók :D Balaton melletti kis város mellett lakom és szerencsére a város sem olyan koszos
2020. okt. 30. 10:20
20/25 anonim válasza:
szerintem egyedi, biztos nem sok mindenkin fogsz ilyent látni, viszont azzal számolj, hogy sokan furcsán fognak rád nézni vagy kinevetni amiatt. de a lényeg , h neked tetsszen. nekem is van pár olyan darabom, ami miatt haverjaim csesztettek, de épp nem érdekel :DDDD 19 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!