Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Okos vagy analóg óra?

Okos vagy analóg óra?

Figyelt kérdés

Szeretnék karórát, de nem tudok dönteni.

Imádom a kütyüket, az "okos" dolgokat, szeretem monitorozni a tevékenységeimet, ellenben időtálló órát szeretnék, ami 5 év múlva is óra, és ugye manapság egy okos eszköz 2 év után szinte elavultnak számít.

Általában sportosan öltözködöm, vagy épp úgy, mint aki túrára készül. Helly Hansen, The North face, Jack Wolfskin, ilyesmi ruhákat hordok szinte mindig, tehát nem vagyok azaz elegánsan megjelenő típus. Nézegettem analóg órákat ami a stílusomhoz passzolna, de eddig nem találtam.

Ami eddig szóba jöhet okosóra fronton a watch active 2, esetleg ha esik az ára akkor a watch 3, de a fentiek miatt nem tudok elköteleződni mellettük

Mit választanátok?

2020. okt. 26. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
Búváróra. Vagy mutatós Casio G-Shock.
2020. okt. 26. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Asszony vagy vagy Úr?
2020. okt. 26. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért 'VAGY'-ban gondolkodsz, és miért nem 'ÉS'-ben. Egy okosóra sosem lesz időtálló, ha az elavulástól eltekintünk, néhány év a latt kidöglik benne az akku, se utángyártott, se szervizháttér nem lesz.

Egy klasszikus, mechanikus óra rendesen szervizelve viszont 100 év múlva is óra lesz, de azzal nem fogod az alvási ritmusodat és pulzusodat monitorozni.

Szerintem egy embernek eleve nem elég egy darab óra. Ez nem csak használati tárgy, hanem egyben ékszer is.

2020. okt. 27. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!