Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lakatos Márknak igaza van...

Lakatos Márknak igaza van Dúró Dórával szemben?

Figyelt kérdés

Vitát kiváltó cikk:

[link]

Dúró Dóra reakciója:

[link]

Tibi atya is beszáll Dúró Dóra oldalán:

[link]

2020. okt. 25. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Ki a faxt erdekel, hogy lakatos mark mit mond arrol hogy duro dora hogy oltozkodik? Normalis ember ezt fel se venne, egy kritikan aluli cikk, szorszal hasogatas. Erre azonban ez a hül*e tyuk, tokeletes tamadasi feluletkent facebook posztot hoz letre, olyan gyulolkodo dolgokkal, hogy a nyiltan homoszexualis lakatos mark...tobbet gondolok egy politikusrol, mintsemhogy ilyen ugyekbe bonyolodjon. Kit erdekel hogy ki meleg, ki hetero. Magyarorszag egyetlen problemaja jelenleg ez? Komolyan? Duro doranak ez egy tokeletes alkalom arra, hogy tudjon gyulolkodni, gyujtse maga kore a homofobokat, es felszitsa a buta emberek hangulatat. Tibi atyarol meg ne beszeljunk szerintem. Erkolcsi hulladek.
2020. okt. 25. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Igen, igaza van.
2020. okt. 25. 22:13
 3/8 A kérdező kommentje:

Ma esti fejlemények:

[link]

2020. okt. 25. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Lakatos Márknak igaza van az öltözködéssel kapcsolatban, és szerintem nem nyilatkozott sértő módon Dóráról kifejezetten pozitív stílusban nyilatkozott.
2020. okt. 25. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Az volt az egyetlen "sértő" dolog Márk véleményéből, hogy "butikos" stíludban öltözlödik. Ebben teljesen igaza van. Legyen nőies, meg fiatalos, de öltözzön az alkalomhoz és a helyhez megfelelően. Nem kell zsákba bújni, de ezek a műszálas, virágmintás göncök nem valók a parlamentbe.

Az meg végtelenül proli dolog, hogy ő a b.zizással tud csak visszavágni Márknak. De hát ennyi ez a nő... Egy ízlésficamos ostoba kirakati baba.

2020. okt. 26. 06:58
 6/8 anonim ***** válasza:
93%

Teljesen igaza van Márknak, dugó dorci egy kis pökhendi útálkozó neonáci fricska, aki a társaival együtt csak szerintük más embereket tudnak gyűlölni, de érdemlegeset mondani mert tenni nem tudnak , a politika gazdasági dolgaival már nem tudnak mit kezdeni,

Pl.: ha hatalomra kerülnének a 27%-os áfát mennyire csökkentenék...

Előttem ezek egy csökött fröcsögő gyülevény magukat nagyratartó senkik.

2020. okt. 26. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Igaza van Márknak. Most az miért body shaming hogy vannak testtípusok. Dúró Dóra valóban téglatest, egyben van az egész teste. Emellett leírta Márk, hogy családanyáhiz képest szép alakja van.

A stílusára nagyon polkorrekt szót talált, én gagyit mondanék. Tök mindegy, hogy a parlamentben, vagy a mekiben, egyszerűen bénán öltözködik.

Most az egy dolog, hogy Márk is el van hízva, meg extrém az öltözködése, de a divatiparban kinek nem az?

Tibi atyát meg addig találtam kicsit is viccesnek, amíg nem kezdett el a hajléktalanok meg a melegek ellen uszítani.

2020. okt. 26. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Igaza van Márknak. Hétköznapra még csak-csak elmennek azok a darabok amiket Dóra visel, de a Parlamentben szerintem nincs helye ezeknek a csicsa daraboknak.
2020. okt. 27. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!