Nagyon combos srác vagyok (jó erős, izmos combikkal), de ez nem tart vissza az ultra skinny farmerek viselésétől, mert csak az ilyenekben érzem szexinek magam. Miért nem tetszik ez a barátnőmnek?
7!
Ha a csajok mutogathatják a löttyedt combjaikat, mi, férfiak, miért ne mutogathatnánk a feszes és izmos combjainkat? Elegem van a neoprüdériából. Emiatt vesz fel a legtöbb fiú nyáron egyenzsákokat, egyenfüggönyöket, angolszász szharokat magára. Télen meg nagy, ormótlan farmernadrágokat, amelyeknek a szárában harangozik a lábuk.
Szerintem a barátnődnek nem az nem tetszik, hogy mit hordasz. Hanem a kérdésedből ordít, hogy a kisujjamban több férfiasság van, mint benned valaha lesz.
"Combi"?? "Ilyenben érzem szexinek magam"??. SZEXI? Ki az isten használ magára ilyen szót, mint férfi?
Lehet jól hordani skinny farmert. Conor McGregoron is feszül az összes nadrágja, mint az állat. Mégse néz ki homárnak.
Veled nem tudom mi a szitu. Gyakran az emberek nem látják be, ha valami nem áll jól nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!