Hol vannak jó turik Debrecenben?
Figyelt kérdés
Olyan turit keresek, ahol nem nagyanyámra találok ruhákat. Az áru legyen jó minőségű, és fiataloknak(is) való. Lehetőleg olcsóbb legyen, mint a háda.:)2020. okt. 25. 10:58
1/10 anonim válasza:
Kicsit messzebb van egy turi, en onnan veszek next, bench, mirror ruhákat...
Next bench h&m pár száz forint
Mirror nadrágot vettem (férfi) ami eredetileg 18 ezer ft.. 3500ért..
2/10 Metionin válasza:
1: ez hol van?
Követném a kérdést mert a kedvenc turim pár éve bezárt és azóta csak a malomparki hádába járok.
3/10 anonim válasza:
Engem is érdekel. Háda és a csapós angol turik drágák, valami egyedibbst és olcsót szeretnék
4/10 anonim válasza:
#1 vagyok.. Debrecentől 60kmre..🙃
5/10 anonim válasza:
Jó így még jobban érdekel :D
Kivagyok tőle hogy minden ismerősömtől csak a Humanat és a Creamet hallom. Akárhányszor pesten járok tervben volt hogy elnézek de mindig kimarad. :(
6/10 anonim válasza:
Komolyan Debrecenbol eljossz 60 kmre? 😂
7/10 A kérdező kommentje:
Kollégistaként nehéz lenne megoldani. A legjobb az lenne, ha nem a város szélén, hanem a központtól max. 20 percre lenne gyalog.
2020. okt. 30. 12:23
8/10 anonim válasza:
#7 buszmegállóval szemben van.. 🙃
9/10 anonim válasza:
Én az 5ös vagyok, simán elmennék :D ugyanis nem debreceni vagyok, csak a suli miatt vagyok itt és kocsim is van 🤷🏼♀️
10/10 anonim válasza:
4,6,8 vagyok.
Kit érdekel komolyan ez?
Mert megtudom mondani hogy hol van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!