Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha így ilyen szerelésben...

Ha így ilyen szerelésben buszraszállnék a fővárosban mennyire lenne gáz?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Még mielőtt törölnék itt a nyilvános insta ahonnan vannak a képek:

[link]

2020. okt. 24. 20:41
 1/9 anonim válasza:
89%
Szerentem senkit nem fog érdekelni. Néha feszülő nacis bringasokkal is tele a villamos, a kutya nem foglalkozik velük. Engem sem érdekel mi pestiek amúgy is közömbösek vagyunk mindennel inkább félrenézünk de nem szólunk egy szót se😂
2020. okt. 24. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
1-es egyet értek!
2020. okt. 24. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Most hűvös van, inkább azért néznél ki h..lyén mert nem a hőmérsékletnek megfelelően öltöztél fel.

Egyébként ha téged nem zavar, akkor mit foglalkozol más véleményével?

2020. okt. 24. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Még én is rövidnadrágban járok, max. pulcsit veszek fel. Viszont ez a szándékos pöcsvillantás kicsit gáz.
2020. okt. 24. 23:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt a gatyát azért hanyagold szerintem senki nem akarja tudni mekkora az alfeled
2020. okt. 25. 07:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyetérteni tudok a 4-es válaszolóval. A rövidnadrág nem gáz, a szándékos pöcsvillantás az nagyon.
2020. okt. 25. 09:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A pöcsödre senki nem kíváncsi, de amúgy önmagában a rövidgatya még télen se gáz Pesten, nem egy embert láttam már így.
2020. okt. 25. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat en biztosan kiakadnek es sokan masok is hidd el, meg ha nem is mondjak. Alapvetoen semmi baj nem lenne az oltozekkel, de az elozoekhez csatlakozva, szerintem is baromi gaz igy mutogatni a kolbaszt.
2020. okt. 25. 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Megszólni nem fognak lehet, de magukban azért kiröhögik a nadrágot :D Nagyon tré amúgy.
2020. nov. 1. 23:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!