Nagyon gáz, ha negyedévente csak egyszer tudok új ruhákat venni? (Bőv. Lent)
Igne, turkáló, ami kell neked.
Én imádom ! Emlékszem, hogy tetőtől talpig (fehérnemű,cipő kivételével,azt azért nem vennék turiban) felöltöztem. 2 gatya, 3 póló, 3 pulcsi és mind márkás, címke rajtuk volt még :D Nézz be egyszer turiba!
A legjobb és legolcsóbb háda turi: [link] és jó nagy.Figyeld a honlapot,mert kiírják mikor van 50%-os kedvezmény a ruhákra.
És még nagyon olcsó és itt új ruhákat lehet venni.A terranova outlet a blaha lujza tértől nem messze az astoria irányában.Én ott vettem már magamnak 300Ft-ért felsőket 500Ft-ért pulcsit meg blézert.Ott mindig minden olcsó és valamikor akcióznak is akkor meg pláne.Most érdemes szerintem oda elnézni,mert most mindenhol akcióznak.
Hát nekünk hasonló anyagi illetve ruha problémáink vannak, de elfogaják a barátnöim...Nekem is van olyan barátnöm,aki minden héten új és drága ruhát vesz, de olyanok is vannak akik nem...szóval szerintem nem gáz...Nem hiszem, hogy te vagy az egyetlen ember. Szerintem keresd a leárazásokat és akkor többet tudsz olcsón venni, már amikor van pénz:)
És még annyit fűznék hozz, ha a legjobb barátnöd ennyire felszínes azzal nem lesz jobb ember. Nem tehet az ember arról, hogy ilyen anyagi körülményei vannak. kitartás:)
*elfogadják
*hozzá
bocs kicsit gyors voltam:D
Én beolvasnék az állítólagos legjobb barátnődnek.:S
Ha tisztában van az anyagi helyzeteddel akkor lehetne annyira figyelmes hogy nem kérkedik az úk ruháival. inkább melleted állna.
És egyáltalán nem gáz.: ) az emberek ne a külsődért szeressenek.:) ha kedves vagy és vicces akkor hip-hop találsz új barátnőd...és nem egy ilyen felvágós libát..: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!