Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kövér lány milyen ruhákat...

Kövér lány milyen ruhákat viseljen?

Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Olyan ruhákat, amelyekben jól érzi magát!
2020. okt. 24. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

Alkatának és méretének megfelelőt. Nem néz ki jól ha túl nagy vagy túl kicsi a ruha. Stílusban is olyan legyen ami illik hozzád és jól érzed magad benne. Az sokat dob az összképen. Szerintem nincs olyan alap szabály, hogy mi az amit tilos hordania egy molett embernek. Pl az apró mintás vagy a csíkos ruha is állhat jól, ha megfelelő a fazonja.

C&A, H&M árul nagyobb méretű ruhákat, ott tudsz nézelődni.

2020. okt. 24. 17:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2020. okt. 24. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne túl passzentosat. Szerintem a fekete ruha is jó, de az, hogy a ducibbak csak feketét hordanak, mert slankít szerintem nem jó, mert lehangoló.
2020. okt. 24. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a kövér nagyjából milyen paramétereket jelent? Láttam én már egyet s mást, könnyen meglehet, hogy kb. 165 centivel és 60 kilóval mondod magad annak...
2020. okt. 24. 22:47
 6/6 Dorci1999 ***** válasza:
Első válaszolót adom.:):)
2020. okt. 28. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!