Haloween jelmezi ötletek?
Figyelt kérdés
Tudtok olyan Haloween jelmezt, ami nem feltűnő, és könnyű megcsinálni? Tehát az otthoni ruhatárból, és nem jéne rendelni kiegészítőket, vagy jelmezt. És ami lehetőleg nem feltűnő, hogy pl. elmegy mellettem egy ember, és nem jegyzi meg, hogy jelmez van rajtam. Tudtok ilyeneket?2020. okt. 20. 18:04
11/16 anonim válasza:
Pestisdoktor
Öltözz talpig feketébe,
gatya, hosszú ujjú póló, hardigán, és vigyél egy nagy fehete karimás kalapot, bőr kesztűt, madár maszkot.
Egész nap lehetsz ahogy vagy, és ha olyanod van, feltolod a kapapot és a maszkot.
12/16 anonim válasza:
Szerintem az adóellenőr még ennél is félelmetesebb.
14/16 anonim válasza:
Na, ezek közül tetszik valamelyik? 😃
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Végül valami Anabelle baba féleség lettem. A barátnőimmel rajzoltunk sebeket az arcunkra, és kisminkeltük magunkat.
2020. okt. 30. 14:59
16/16 anonim válasza:
Semmilyet ezek a mocskos külföldiek ránk eröltetik a morbit undorító szokásaikat a magyarokra!
Ezek naivak olyanokról énekelnek dalt hogy Pokémon ról meg a kenyérfáhoztüzésről hogy milyen jó ezek csak undorító másodlagos emberfajták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!