Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért lett ekkora szerepe a...

Miért lett ekkora szerepe a fétis daraboknak a fast fashion ruháknál is?

Figyelt kérdés

Egyre több bolt van tele a szinte már gusztustalanul k.vás latex ruhákkal meg nyakörvekkel...miért lett ez ekkora divat hirtelen?

Régen aki ilyet viselt közönségesnek tartották, most meg minden második tinilány ezt hordja.

2020. okt. 20. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Milyen boltokban lattad ezeket? Nyakorvet peldaul en eddig sehol nem lattam, szexibb fehernemut viszont sok helyen, igen, de nem mondanam egyaltalan betegesnek, vagy perverznek, inkabb izleses volt.

Latex alatt mit ertesz? Peldaul ilyen cicagatyakat? Nekem egyebkent tetszik, csak szerintem halal kenyelmetlen (nem, nem vagyok tini :)) szoval szerintem picit felfujod a dolgot, de nyilvan minden izles kerdese. Lehet ilyesmi nadragokat normalisan is hordani, peldaul egy hosszitott pulcsival, es maris nem lesz ettol senki khurvas, szerintem feldobja a szettet.

2020. okt. 20. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem fetis hanem divat.
2020. okt. 20. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Én sem láttam sehol
2020. okt. 20. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Sehol se láttam latex ruhákat. Nyakörvet se. Max. nyakpántot. Az meg 25 éve is divat volt. Most pár éve visszajött. És nem kur_vás.
2020. okt. 20. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Pitcsa gatyákkal is tele van, az nem khúrvás??

Aból a fél pitcsája kint van , egy latex meg nyakörv miben khúrvás?

2020. okt. 20. 16:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Ilyen sok az ízléstelen válaszoló itt, vicces.
2020. okt. 20. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Az őszinte válasz ízléstelen?

A pitcsa gatya nem?

2020. okt. 20. 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
De komolyan, mondd mar el, ezeket milyen fast fashion boltban lattad? Hol? Szerintem te elegge el vagy tevedve, es valami szexshopba mentel :D Es mi az izlestelen a valaszolokon? Senki nem irt semmi extrat, csak azt, amit tapasztaltunk,lattunk.
2020. okt. 20. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
96%

Lol biztos nem. (Azt én csak szeretném, hogy olcsó és széleskörben elérhető legyen az ilyesmi...)

Kérdező, szerintem nem vagy te annyira otthon ezekben. Egy bőrhatású cicanaci még nem fétisruha.

Az más kérdés, hogy ezek a gagyik nekem se tetsznek, nem venném fel.

Pontosan mert az igazi latex és a wet look anyag közt ég és föld a különbség.

2020. okt. 21. 04:24
 10/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, hol láttál ilyet? Pláza mellett lakom, mindennap oda járok bevásárolni és elmegyek a fastfashion üzletek mellett, megnézem a kirakatot, néha be is megyek. Nem láttam se latexruhákat, se nyakörveket. Műbőr hatású darabokat igen: leggings és ruha, de azok egyáltalán nem fétisdarabok.
2020. okt. 22. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!