Velemeny arrol ha egy lány olyan felsőben van, amiben kilátszik a kulcscsonja/válla, szexi vagy közömbös?
Ha ezt 50 évvel ezelőtt kérdezed, megértem.
De manapság mindenki úgy mászkál, hogy alig van rajta ruha. Nem halálosan mindegy, hogy kilátszik-e a vállad, vagy sem?
Szexi.
Indoklás: általánosságban is igaz, hogy szexis, ha egy ruhadarab a kategóriája átlagához képest többet mutat (pl. egy felső szabadon hagy valamennyit a vállból vagy a derék környékéből).
Másrészt a nyak és a vállak egy finom, formás, csókolásra csábító tájék. Emellett többnyire különösebb erőfeszítés nélkül is vonzó (ellentétben pl. a hassal, amit sokkal több energia jó karban tartani és jóval kevesebb nőnek van olyan szinten, hogy érdemes legyen villantani belőle).
Ilyen az egyik lány az alattam lévő osztályban
Ősszel,topban,hasa kilátszik
És egyszer egy ünnepségen olyan ÜNNEPI ruha volt rajta ami fehér volt és az is csak hastop volt és arra volt egy átlátszó ing
Engem ez a viselkedés idegesit
Oké eltudom fogadmi,normális lámyok is szoktak ilyet hordani,én is szoktam,de akkor is,tudom hogy ez a bizonyos csaj miert csinálja és ez nem tetszik..
Miert kellett lepontozni?
Tényleg van egy k.a làny az osztályumk alatt
Tudom hogy nem mindenki ilyen,ő az
Leirtam a véleményem
(Nem csak én vélekedek igy)
Jó
A kérdésre válaszoltam,leirtam a véleményem arrol a lámyrol akimilyem ruhákban jár
Az volt a kerdes hogy !i a velenyunk az ilyen ruhákrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!