Térig érő, hosszú ujjú, egyszerű tunikára fel lehet venni egy derékig érő téli kabátot? Nem gáz? L
Figyelt kérdés
Sajnos picit kevés tapasztalatom van öltözködés terén, hogy mi mivel passzol. Eddig elég egyszerűen, sportosan öltözködtem, szeretnék picit változtatni, de nem találok ilyen oldalakat, ahol tájékozódhatnék anélkül, hogy a divatot nyomnák a szemem elé. Ha esetleg van ilyen oldal(mi mivel passzol, mivel vehető fel), ahol olvasgathatok, szívesen várom.
Köszönöm szépen.
2020. okt. 16. 20:31
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, de látni kellene, rakj fel képet (fejed nem kell, hogy látsszon).
2/7 anonim válasza:
szerintem nem jó nekem nem tetszene
3/7 anonim válasza:
Rövid kabátot fel lehet hozzá venni. Az ilyen félhosszú, combközépig érő kabátok plusz alatta hosszabb ruha néz ki furcsán. Derékig érő kabát, hosszabb ruha passzol.
4/7 anonim válasza:
télen olyat kell hordani ami megfelelően melegen tart, legalább a feneket érdemes takarnia a kabátnak. de minél hosszabb annál jobb, az hogy mi néz ki jól meg mi nem, majd akkor eldöntöd hogy fontos-e mikor szarrá fagyva botorkálsz haza.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2020. okt. 17. 18:45
6/7 anonim válasza:
Szerintem is látni kellene, fej nélkül.
7/7 anonim válasza:
#6 asszem, most nem fogjuk tudni elsütni a poént, hogy "így fej nélkül jól nézel ki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!