Van aki a nap nagy részét magassarkúban tölti?
Az ilyen csajok általában ülőmunkát végeznek.
Aki rohangászik, az inkább max 3-4 centisben, és nem körömcipőben.
Kedves első valaszoló, azért jut eszedbe, mert azt hiszed, ez az oldalt csak arra használják a nyugdijjas fotelhuszárok hogy kiéljék magukat... ez egy normalis kerdes, mert nem tudom elkepzelni hogy egesz hogy lehet magassarkuban vonaglani, de nekem tetszik!
(18 eves gimnazista válasza)
Izzadásgátló.
Amikor körömcipőt veszek fel, előtte izzadásgátlót teszek a talpamra, és utána kényelmes marad egész nap
Ha téli fagyban belerohad a lábad, akkor az a cipő valami eszméletlen gagyi anyagból lehet. Cseréld le, mielőtt lábgombát kapsz tőle (vagy csak megbolondulsz az orrfacsaró lábszagtól, amit ezek a vacak lábbelik okoznak beleizzadáskor - tudom, miről beszélek, nekem is volt ilyenem).
Vegyél egy rendes bőrcipőt. Vagy legalább a belseje legyen az nagyrészt, ha kívül-belül bőrre nem futja (sajnos az olyan lábbelik nagyon drágák, pláne a csizmák). Hidd el, sokat fog javulni a helyzet. Lábizzadás ellen vannak lábdezodorok vagy a jó öreg hintőpor. Egyébként csak azokban a magassarkúkban izzad ennyire vagy más cipőkben is? Ha igen, azokhoz milyen zoknit hordasz? A műszálas zokni, nylonharisnya(!) is okozhat erős izzadást, vannak, akiknek erre érzékenyebb a lába.
Saját tapasztalat: 10-12 órákat viselek zárt magassarkút (ok, annyira nem magas a sarka, csak olyan 4 cm, mert sokat állok, megyek) nylonharisnyával. Az EASY STREET márka nagyon-nagyon bevált, Deichmannban 7-15 ezer Ft között vannak a modellek (az én egyszerű telitalpúm 8 ezer volt). A belseje valódi bőr (kívül nem esküdnék rá, de talán az is), mióta ezt hordom, semmi izzadás (és lábszag) nincs. Pedig mint mondtam, nylonharival hordom és előtte volt is ezzel problémám, elég erősen tud izzadni a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!