Férfi is hordhat Skinny farmert?
2020. okt. 12. 17:12
1/19 anonim válasza:
Ahol élek itt pont ez a divat, szerintem hányingerkeltő látvány, de természetesen ettől még nyugodtan hordja ha ez tetszik neki, nincs megtiltva.
2/19 anonim válasza:
Szerinem egy nem elhízott, izmosabb férfin kifejezetten jól néz ki.
3/19 anonim válasza:
Bárki hordhat bármit, a kérdés csak az, hogy érdemes-e.
5/19 anonim válasza:
Borzasztóak. Most jön ráadásul a nagykabátos időszak, komolyan mind a tyúkok: egy nagy gömb 2 pálcikán.
6/19 anonim válasza:
Hord még bárki olyan farmert, ami nem skinny? (leszámítva a túlsúlyosokat)
7/19 anonim válasza:
Slim számít? Valaki még olyat sem venne fel. Mondjuk pl. bizonyos súly vagy kor fölött megértem (mondom ezt közel az 50-hez).
8/19 anonim válasza:
6-os
Persze, én normál BMI-vel(23,5), regular fit Wranglereket hordok, nem ezeket a hülye zsebes harisnyákat.
9/19 anonim válasza:
Keveseknek áll jól sajnos, de ez csak az én véleményem. Neked kell, hogy tetszen, ez a lényeg.
10/19 anonim válasza:
Miért ne hordhatna egy férfi skinnyt? Nyilván testalkattól is meg a színtől, koptatástól is függ hogy jól áll neki vagy nem, de aki vékony vagy normál alkatú, azokon általában kimondottan jól mutatnak ezek a fazonok.
Amúgy amit belinkeltél nem is számít nagyon szűknek. Én ettől sokkal szűkebbeket, feszülősebbeket (super skinny fazon) hordok, és rajtam pl nagyon jól állnak azok is.
Persze ha eddig bő szárút hordtál, akkor elsőre fura lesz, de hamar megszokható. Ráadásul ezek általában nagyon kényelmesek is, mert sztreccses anyagból készülnek, így nyúlik ahol kell, nem nyom sehol leülésnél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!