Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Orias mamuszt keresek!!!?

Orias mamuszt keresek!!!?

Figyelt kérdés
Mar regota keresek egy olyan jo nagy szormes mamuszt,de nagyon meglepett es elszomoritott hogy kb sehol sem talalok... Kuldenetek par oldalt ahol valogathatok?

2020. okt. 11. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
2020. okt. 12. 00:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Ilyesmi mamuszokat szeretnek talalni es keresgelni koztuk! Pls valaki segitsen mar ezer eve keresem xd

[link]

2020. okt. 17. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Kínai boltok tele vannak ilyenekkel.
2020. nov. 29. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem van egy de már rég vettem és azt a humanicban vettem. Nemhiszem hogy van már de amit az utolsó írt az szerintem nem rossz ötlet! Esetleg online nézegess pld ebay,wish,aliexpressz,amazon<-- biztos vagyok benne hogy van:D
2021. ápr. 15. 08:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Bármelyik kínai
2021. aug. 12. 16:42
 6/8 anonim válasza:
Fuzzy slippernek hívják
2021. aug. 12. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem meg az szomorított el, amikor elkezdtem hordani, és tök hamar nagyon elvékonyodott a talpa, így majd lefagyott benne a lábam... :)
2021. aug. 12. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Kínai,Ázsia center 100%
2021. aug. 13. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!