Hol lehet venni nagyon vékony dzsekit? Milyen boltban? (kiv. Kínai, meg piac és turi)
"Témát befejezem...." Huh
Arra bezzeg nem válaszoltál,h honan tudhattam volna,h nem New Yorkerbe jársz..:S Szal igazam volt.
Amúgy meg ennek akkor nincs köze Magyarország helyzetéhez,teljesen más..
És most jelents a moderátornak.
Nos, ha zavar, hogy olyanok is válaszolnak a kérdésedre, akik nem dúskálnak a pénzben, akkor ne itt tegyed föl.
Ne bántsátok egymást, felesleges.:/
A kérdésedre válaszolva: én Pimkie-ben vettem legutóbb egy marha jó blézer szerű felsőt. Nekem nagyon tetszik.
Ne szedjétek szét egymást!
A kérdező kérdezett valamit, miért kell egyből lehurrogni? Azért mert nem szeretni a kínait meg a turkálót? Az miért baj nektek? Ne kössünk már bele mindig egymásba! :)
Na. Amúgy, nem tudom, mennyire szoktad látogatni a Jeans Club-ot vagy a C&A-t, de én ott találtam vékonyka kabátokat, sportosabbat és elegánsabbat is! :))
Remélem tudtam segíteni! :)
"De ahhoz van b.meg, hogy olyan h.lye vagy mint a seggly.kam.ja bocs még az is okosabb nálad.gondolom te is csak a segélyből élő nyomoronc vagy aki sajnálja a gazdagoktól a pénzt.szánalmas.el lehet húzni dolgozni és akkor lesz pénzed."
PFFFFFFFFFFFFFFFFFFF XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
GEEEEEEEEEECIIIIIIIIIIIIIII
ÚRISTEN
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
BAAAAAAAAAAAAZD:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
EZ NEM NORMÁLIS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD EZ BETEG XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!