Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon barna vagyok. Milyen...

Nagyon barna vagyok. Milyen színvilágú ruhákat hordjak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy stílusfüggő, meg minden, de linkelnétek pár ruhát? Lehetőleg olyan fazonokkal, amik most lesznek divatosak. Az őszi ruhatáramat a barnaságomhoz szeretném igazítani. És mégegy kérdés lenne. Mit NE hordjak?

Előre is köszi!

19/L

2010. aug. 7. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Meleg színek jól mutatnak a barnább bőrön :)
2010. aug. 7. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
világoskék szerintem jól állna
2010. aug. 7. 21:58
 3/6 anonim válasza:
fehér, és a pasztell színek szerintem.
2010. aug. 7. 23:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Rólam hátulról senki nem mondaná meg, hogy magyar lány vagyok, annyira barna vagyok. Én ezeket hordom: barna - mert jobban kihozza a színemet, fehér- mert rikít a bőrömön, zöld, sárga, piros, kék, rózsaszín - mert a barna bőrön majdnem minden jól áll.

Szóval majdnem mindent hordok. Amit ne hordjál, addig amíg ilyen jó idő van: a rövidujjú vagy a háromnegyedes ujjú, légy büszke a barnaságodra hordj ujjatlant vagy pánt nélkülit vagy spagettipántosat.

Ennyi röviden.

2010. aug. 8. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:
világosakat, amik elütnek a bőröd színétől és szép kontrasztot adnak.
2010. aug. 8. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sárgát, barnát, zöldet, meg ezeket a sötétebb szineket NE hordd.
2010. aug. 8. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!