Nagyon barna vagyok. Milyen színvilágú ruhákat hordjak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy stílusfüggő, meg minden, de linkelnétek pár ruhát? Lehetőleg olyan fazonokkal, amik most lesznek divatosak. Az őszi ruhatáramat a barnaságomhoz szeretném igazítani. És mégegy kérdés lenne. Mit NE hordjak?
Előre is köszi!
19/L
2010. aug. 7. 20:48
1/6 anonim válasza:
Meleg színek jól mutatnak a barnább bőrön :)
3/6 anonim válasza:
fehér, és a pasztell színek szerintem.
4/6 anonim válasza:
Rólam hátulról senki nem mondaná meg, hogy magyar lány vagyok, annyira barna vagyok. Én ezeket hordom: barna - mert jobban kihozza a színemet, fehér- mert rikít a bőrömön, zöld, sárga, piros, kék, rózsaszín - mert a barna bőrön majdnem minden jól áll.
Szóval majdnem mindent hordok. Amit ne hordjál, addig amíg ilyen jó idő van: a rövidujjú vagy a háromnegyedes ujjú, légy büszke a barnaságodra hordj ujjatlant vagy pánt nélkülit vagy spagettipántosat.
Ennyi röviden.
5/6 anonim válasza:
világosakat, amik elütnek a bőröd színétől és szép kontrasztot adnak.
6/6 anonim válasza:
Szerintem sárgát, barnát, zöldet, meg ezeket a sötétebb szineket NE hordd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!