Nagyon gáz ez a kis sarkú bokacsizma egy 13 éves lány lábán? (Képpel. )
Figyelt kérdés
Igazából sarkatlant kerestem a Deichmannál, de azok nem tetszenek :/ Ezt találtam ami tetszene: [link] . A gond az, hogy van egy kis sarka :S És egy az, hogy félek esnék kelnék benne, a másik pedig hogy még csak 13 vagyok. Keressek valami másik csizmát, igaz?2010. aug. 7. 19:51
1/22 anonim válasza:
Szerintem em kell, ez a sarok tulajdonképpen semmi. :) És elárulok valamit: én 15 vagyok, nem tudok magassarkúban járni, de tavaly vettem csizmát, kb. ekkora sarka van, és nagyon kényelmes, és jól tudok benne járni. :)
2/22 anonim válasza:
Én 8centis magassarkúkban járok. De én már kislány korom óta gyakorlom. :) Így nem esek el benne. Amúgy egy akkora sarok még egészséges is. Amúgy ez nem akkora sarok hogy el tudnál esni benne. Hamar megszokod. 14/L
3/22 anonim válasza:
Sztem ez nem túl jó választás egy 13 éves kislánynak.
Keresgélj tovább, biztosan találsz megfelelőbbet. :))))
4/22 anonim válasza:
Igen!!!Inkább majd 5 év múlva vedd fel, ok?
6/22 A kérdező kommentje:
Oké :D És nem nagyon akarok ilyet, meg nem vagyok híve az ilyen magassarkús anyámtyúkjáknak... Azon is eléggé nézek nagyokat, ha egy 15 éves lábán látom. Csak az a baj, hogy nem találok lapostaltú bokacsizmát, ami mgé jól is nézne ki :S Tudnátok képeket linkelni?
2010. aug. 7. 20:07
7/22 anonim válasza:
felénk a kurv@'k hordanak ilyesmit
8/22 anonim válasza:
Háht ez nagyon gázos!Sztem keresgélj még!
9/22 anonim válasza:
szerintem nem a sarok magasságával van gond, hanem magával a csizmával, a cipzárok talán még nem valók neked :)
10/22 anonim válasza:
nem az a baj, hogy van egy kis sarka, hanem hogy egy ilyen kislánynak még nem ilyen flancos bokacsizmában kéne járkálniuk, hiszen ez lányoknak/nőknek van
ezt még én is felvenném, pedig 16 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!