Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Télire MAJD milyen ruhát...

Télire MAJD milyen ruhát vegyek fel acélbetétes bakancshoz? Mert nincs semmi normál cuccom. Azért nem csinálok, mert amit szeretnék azt muterom nem engedné h felvegyem (. -. - :S) punk rocker lány

Figyelt kérdés
vagy ha csinálnék hol vegyek hosszú ujjú vastag fekete, kapucnis pulcsit? olcsón.
2010. aug. 7. 18:57
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
ne vitatkozzatok már! szerintem meg ízlések és pofonok!
2010. aug. 20. 22:04
 32/45 anonim ***** válasza:

szija. mit nem engednének a szüleid?:)

C*

2011. febr. 19. 19:29
 33/45 A kérdező kommentje:

koponyák, halálfejek, meg a erintük polgárpukkasztó dolgok..

pl ettől szívrohamot kapna:

[link]

2011. febr. 20. 18:49
 34/45 anonim ***** válasza:

de akkor a bakancsot simán megengedték?

C*

2011. febr. 20. 21:35
 35/45 A kérdező kommentje:

nem simán, de már én sem nagyon akarom hordani minden nap.. néha rám jön, de inkább deszkás cipő, tornacsuka... aztán meg már 'fordult az agyam' és igazából belül érzem hogy punk vagyok, mégis meghallgatok minden zenét.. o.O meg azért is változhatott ez meg, hogy em csak punkot hallgatok, hogy egyik haveromat akivel jóban voltam nagyon megutáltam, és azóta nem hallgatok pi.csát (nem nagyon hallgattam sose), exploited-et, és casualties-t.

meg én is el szeretnék kezdeni nőiesebben öltözködni. kinéztem magamnak ezt a ruhát: [link]

meg ilyen nőiesebb gothos, punkos, darkos dolgokat szeretnék hordani mert eddig nagyon fiúsan öltözködtem..

2011. febr. 22. 19:23
 36/45 anonim ***** válasza:

értem. hát figyu én még az exem miatt lettem punk, vagyis nem miattam csak ő mutatott zenéket stb, és így jött. vele több mint egy éve nem beszélek, nem is láttam, és nem is nagyon szeretném(bár nem vagyunk haragba) jaah de egyszer láttam egy fesztiválon, és elfordította a fejét, pedig előtte beszéltünk még msnen, és elég jófej volt. persze az nem tetszett neki h nem egyedül voltam, azóta letiltott szó nélkül msnről.de ennek is kb 8 hónapja:)

szóval ezzel csak arra akartam utalni, h én se vagyok jóba az illetővel, aki által punk lettem, de attól a punkot élem, és nem utáltam meg.

a másik az, h ha egy ember miatt hallgattad, és mióta rosszba vagytok, azóta nem, az elég szomorú:S

de tényleg. nem akarom azt mondani h ez divat, mert nem ismerlek, nem láttalak, nem tudhatom te belül mit érzel, csak sztem egy punk nem igazán változik meg egy nap alatt, és nincs az h más miatt nem hallgatok punk zenét.

egyébként ezen kívűl még miket hallgattál(vagy hallgatsz?)

amúgy átérzem a helyzeted abból h anyámék se engedtek sok mindent, sőt nem is adták még fel a tüntetést a stílusom ellen.

először hozzá kell szoktatni a dolgokhoz. egy punk lánynak nem kell úgy öltözködni mint egy fiúnak(még az előző hozzászólásodnál a linkre értem) lehetsz te nőies. alap a leopárdminta, és valljuk be ez inkább nőies, bár ismerek fiút aki hordja. egy leopárdmintás nadrághoz nem hiszem h rosszat szólnának. ahhoz meg felveheted simán a bakancsot. egyébként a szoknya is jó, én most tartok ott h felmentem húzni másodszorra is egy bőrszoknyát, és most már buliba:D (rettegtem a szoknya viseletétől, sose voltam szoknyás, kislány koromba se.)

am a bakancsán is volt nekem harcom, csak a saját pénzemből vehettem meg, meg is dolgoztam érte, és azóta is meghallom, h ocsmány. pedig én imádom.

de már 2 éve szoktatom őket a dologhoz, annyit már elértem h nem basznak le minden hajfestéskor, max sóhajtanak egyet:)

ha valami kérdésed van ezzel kapcsolatba, szívesen válaszolok.

C*

2011. febr. 24. 11:24
 37/45 A kérdező kommentje:

hát, igazából csak 2-3 bandát nem hallgatok miatta (Exploited, Casualties, HCS) de a punk zenét hallgatom mai napig, csak közben még mivel deszkázom így kb. 3-4 rap számot is meghallgatok, de ilyen hard rock, black metal, meg metalt, rockot inkább..

amúgy hol laksz?

2011. febr. 25. 18:46
 38/45 A kérdező kommentje:
én magamat a gothic punk visszafogottabb változatához és a hardcore punk felé sorolnám ( :/
2011. febr. 25. 19:01
 39/45 anonim ***** válasza:

figyu attól még hallgathatsz más zenét, csak azért ne diszkós szart sztem:D én is simán hallgatok mást. am tolnamegye

c*

2011. febr. 25. 19:34
 40/45 anonim ***** válasza:

a más alatt értem a sima egyszerű (de persze jó) rock zenét:)

igaz ha hallgatom hiányzik belőle a kicsit pörgősebb rész:D

te merre laksz?

c*

2011. febr. 25. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!