Fiú vagyok, nagyon szeretek harisnyákat hordani, inkább a nem áttetszőbbeket. Viszont nem merem felvállalni emberek között. Félek a véleményketől. Farmernadrág alá venném fel. Mit javasoltok?
Ohh, így már értem. Háááááááááááát, őszintén még így is tartom magam ahhoz amit mondtam: senki nem mondhatja meg, hogy mit veszel fel.
Attól függ, hogy milyen a lány
Én több éve hordok vékony nejlont, a párom adott anno az övéi közül télen és akkor jöttem rá hogy a nők miért nem szivatják magukat kényelmetlen aláöltözővel,jégerslsóval.
Ha meg nadrág alatt viselik akkor minek is az aláöltöző meg a jėger..?
Ezeket hagyjuk meg az igazi férfiaknak akik csak a kėnyelmetlen szharokban látszanak férfinek..
Egyébként van kifejezetten férfi nejlonharisnya is,nézd meg a googlén.
Csupán az ára különbözik a nőitől ezért érdemes az utóbbit megvenni.
És élvezheted a komfortėrzetet amit nyújt.
Nagyon egyszerű a válaszom.
Ha félsz akkor ne akarj harisnyanadrágot hordani! Ha meg hordani akarod, akkor meg ne foglalkozz másokkal!
Ahogy sok férfi,én is hordok farmer alatt télen harisnyát.
Az irodában nem fülledek úgy bele mint egy vastag jégeralsóba.
2. válaszoló vagyok. Azért írtam, amit, mert a kérdésedben "farmernadrág alá" szerepel, amikor ugyebár senki sem láthatja, mit hordasz. Ha csak a cipődet kell levenned valahol, és nem akarod, hogy lássák, vegyél rá zoknit, az a harisnyát is védi. Amúgy én is úgy csinálom, különben naponta kilyukadna...
Tény, hogy a testnevelés óra más tészta, ott valóban jobban észrevehető, főleg ha rövid tornanadrágot veszel fel. Nem tudom, pontosan milyen típusú harisnyát hordasz, de ha nagyon sűrű szövésű vagy kötött, és hideg van, akkor simán mondhatod, hogy fázós vagy, ne csinálj belőle nagy ügyet. Lányként engem abszolút nem érdekelne, mert a jégeralsó, a síeléshez árult aláöltöző cuccok, meg a nagyon vastag harisnyák, leggingek között állatira nincsen különbség szerintem...
#17-es!
Szerencsétlen kérdezőnek sajnos nem a hozzád hasonló toleráns lányokkal kell megküzdenie, hanem a homofób férfitársaival...
Igazából én is ezért nem merek hordani, pedig én is szeretem. Ráadásul nekem a feleségem sem tolerálná, elég szűk látókörű.
18! Neked van igazad!
Viszont azt nem értem hogy a feleséged nem tudná tolerálni, na ez elég röhejes szerintem. Inkább fagyon le a lába a férjemnek, de akkor sem vehet fel harisnyát, hmmm ez már vicc!
Nekem szerencsém van akkor, mert nekem a feleségem szokott nekem ezt azt vásárolni, többek közt harisnyát is. Én meg természetesen fel is veszem neki, mert nekem ez a legjobb aláöltözőnek, az összes többi más nem szeretem.
Én lennék itt a híres harisnyás pasi.
Csupán jó indulatból ajánlanám a rettegőknek hogy kezdjenek el vadúl testépíteni!!
Piszok nagy tekintélyt és tiszteletet ad az embernek,és persze emiatt bármit felvehetsz.
Persze előfordúlt nálam is hogy három húszonéves kisfiú bepróbálkozott, de miután az egyiknek betörtem az orrát a többi vissza vett.
Az ilyeneket csak ütéssel lehet nevelni.
Egy ruhadarabról beszélünk végülis, mi lehet a gond vele? Hogy kényelmes..?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!