Egy igazán nőies dolog nélkülözése..? És még szerinted nőies vagy?
...süllyed a világ rendesen. Érdekes beteges bemagyarázások vannak mindenre.
Még a végén én is férfias leszek kisszoknyába...
Csak mert fel kell zárkózni nekünk is az öltözködési egyenjogúsághoz.
8-as!
Látod? Ha megírod ezeknek az őszinte véleményed, akkor már mocsok szemét vagy!
De ők is le szoktak fiúkat ócsárolni ha túl szűk a gatya rajtuk, vagy túl rövid.
És még sorolhatnám.
2020. szept. 24. 14:35
12/22 anonim válasza:
Én soha nem hordok, kényelmetlennek találom és nem is tetszenek. A barátnőim között többen vannak így, de rajtuk kívül nem sok olyan nőt ismerek, aki hasonlóan gondolja. Nem vagyok valami nőies és ezt egyáltalán nem szégyellem, legalább nem keltem fel azok figyelmét, akikkel nem illenék össze.
2020. szept. 24. 14:50
13/22 anonim válasza:
Nem volt rossz élményem, csak hétköznapra feleslegesnek tartom. Látom az idősebb kolléganők lábán, mit okoz. Másrészt meg így is magas vagyok.
2020. szept. 24. 15:19
14/22 anonim válasza:
Elèg szomorú, hogy valakinek egy darab cipőben mutatkozik meg a nőiessèg...🙄 mèg szerencse, hogy nem minden "fèrfi" gondolkozik hozzátok hasonlóan :)
2020. szept. 24. 17:02
15/22 anonim válasza:
Érdekes a nőietlenségben mennyire nagy az összetartás és a megnyugvás konstatálása hogy többen is vannak akik nem adnak magukra,aki meg ferfi szemmel írta hogy kár hogy kevesen hordják az meg le van pontozva.
Az ilyen “nők” meg is érdemlik,hogy egy férfi sem néz rájuk, vagy akinek kellenek azok ugyan olyan igénytelenek férfikėnt mint ők! Igaz? Kedves 14-es.
2020. szept. 25. 21:08
16/22 anonim válasza:
mindig hordok dolgozni is magassarkút, télen magassarkú csizmákat.
2020. szept. 26. 21:03
17/22 anonim válasza:
16!
Végre! Egy igazi nő!
Téged meg kell becsülni.
Az egyetlen épkézláb ember a híg fos tengerében...
2020. szept. 28. 14:46
18/22 anonim válasza:
17 Azért ironikus, hogy ezzel a névvel van pofád épkézláb emberekről beszélni :D
2020. szept. 28. 15:38
19/22 anonim válasza:
18.
Azokra gondolsz akik csak az olyan kommenteket díjjazzák ahol egy nő írtózik a magassarkútól?
Őket nem tartom sokra veled együtt..
2020. szept. 28. 16:44
20/22 anonim válasza:
Még szerencse, nagy kudarc lenne ha a fajtád sokra tartana :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!