Ki gondolja úgy hogy egyberuhával vagy hosszú térdig,bokáig érő szoknyában nem szép a hosszú ujjú póló,vagy pulóver?
Figyelt kérdés
Eddig így jártam de szemét szúrt hogy valami nem jó így az összképben.2020. szept. 23. 12:34
1/6 A kérdező kommentje:
#szoknyával-t akartam írni
2020. szept. 23. 12:35
2/6 A kérdező kommentje:
bocsánat,szemet
2020. szept. 23. 12:35
3/6 anonim válasza:
Szia!Nem rossz de nem is elegáns.
4/6 A kérdező kommentje:
Hàt én nem hordanám sz..l nézek ki bent.
2020. szept. 23. 12:43
5/6 A kérdező kommentje:
Bármint másmijen ruhákkal összetéve jó de így együtt nem.
2020. szept. 23. 12:43
6/6 anonim válasza:
Szerintem jó, ha az adott darabok mennek egymáshoz. Fura is lenne, ha csak nyáron lehetne szoknyát hordani rövid ujjúval. De az is tök normális, ha egy ruhára felvesz valaki egy kardigánt vagy pulcsit vagy kis kabátot. Nyilván egy szatén alkalmi ruhához nem egy melegítőfelső szerű pulcsi illik. És a farmerszoknyához meg nem szaténboleró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!