Milyen alapdarabokat vegyek őszre suliba amiket jól tudok kombinálni egymással?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok.Néha sportosan néha nőiesen öltözködök.Kb. 40000Ft-ot szánok az új ruhatárra.Kiegészítőket is írhattok.2010. aug. 6. 20:19
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Igaz most nyári ruhák vannak rajta,de jó kiegészítőket,felsőket,egyberuhákat is lehet találni,és minden nap jönnek új összeállítások:)Én megszállotja lettem!
3/4 anonim válasza:
Fekete csőgatya, farmer, szoknya, harisnya, sál, rövis és hosszú kardigán, sima pulcsi, garbó, deréköv
Hirtelen ezek jutottak eszembe, mint alapdarabok és persze egyszínűek meg vagy egyszerű mintával.
4/4 anonim válasza:
hát én beszereztem pár kardigánt (gombosat pl.), bolerot, különböző színekben (ált. pasztelszínekben: barack, bézs, khaki, bordó, hússzín, rozsdabarna, s.kék....stb) - ezekhez megy mindenféle top, pl. felhasználhatod a nyáriak közül a kevésbé élénk színűeket, plusz bőrkabi, vászonkabát, sálak - és a ruhákhoz persze mindenféle színű kiegészítő: karkötő, fülbevaló, nyaklánc, cipőben félcipő, bokacsizma, kb. ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!